Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339266844 Márka: DKNY

DKNY 3D Gumi Ismétlődő Mintás tok iPhone 15 Plus - fekete


Cikkszám: DK000197-0 | EAN/Vonalkód: 3666339266844 | Márka: DKNY

DKNY 3D Gumi Ismétlődő Mintás tok iPhone 15 Plus - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

DKNY egy nagyon ismert és elismert amerikai divatmárka, amely tökéletesen ötvözi az elegáns, időtlen jelleget a modernitással és a városi élet energiájával. Érezd New York pulzáló ritmusát, hangsúlyozd egyéniségedet és kifejezőerődet.

Anyagminőség
Az egyik fő előnye ennek a toknak a tartóssága és a sérülésekkel szembeni ellenállósága. Kiváló minőségű gumiból készült, amely tökéletesen védi a telefont a karcolásoktól, esésektől és más mechanikai sérülésektől, amelyek a mindennapi használat során előfordulhatnak. A tok gyártásához használt gumi nemcsak tartós, hanem nagyon rugalmas is, ami megkönnyíti a fel- és levétele. Ezenkívül erős fogást biztosít, így a telefon nem csúszik ki a kezedből, ami különösen fontos egy dinamikus, városi környezetben.

Figyelemfelkeltő dizájn
Ennek a toknak a dizájnja igazi csemege a divat szerelmeseinek. Az ismétlődő minta, amely a DKNY kollekcióra jellemző, egyedi karaktert kölcsönöz neki, és kiemeli a többi kiegészítő közül. A finom, de egyben jellegzetes fehér DKNY logó a tok alján hangsúlyozza a termék presztízsét és osztályát, így ideális kiegészítő mindennapi használatra és különleges alkalmakra egyaránt.

Figyelem a legapróbb részletekre
A tok praktikumát az esztétikája kíséri. A pontosan kivágott lyukaknak köszönhetően a felhasználó könnyen hozzáfér az összes porthoz és gombhoz anélkül, hogy a tokot el kellene távolítani. Ráadásul az anyag, amelyből készült, könnyen tisztítható, így hosszú ideig kifogástalan állapotban tartható. Ez egy ideális megoldás azok számára, akik egyaránt értékelik a stílust és a funkcionalitást.

A tok a DKNY márka licencével készült.

Műszaki adatok
- Gyűjtemény: DKNY 3D Gumi Ismétlődő Minta
- Típus: Kemény tok
- Anyag: TPU/PC
- Szín: Fekete
- Kompatibilitás: iPhone 15 Plus 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett