Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339163617 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Monogram Choupette tok iPhone 15 Pro - átlátszó


Cikkszám: KF001750-0 | EAN/Vonalkód: 3666339163617 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Monogram Choupette tok iPhone 15 Pro - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Monogram Choupette kollekció a kifinomult megjelenés és a kiváló minőség kombinációja. Ez a védőtok egyedülálló lehetőség mindenkinek, aki értékeli a divatos kiegészítőket és stílusos megjelenésre vágyik. A Monogram Choupette kollekció tokjával hangsúlyozhatod kiváló stílusodat és elkötelezettségedet egy neves ruházati márka mellett, miközben biztosítod készüléked legmagasabb szintű védelmét.

Tartós anyagok és kiváló kidolgozás
Ennek a kollekciónak a gyártásához csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták. A telefontok hátulja erős és kemény polikarbonátból készült, ami védi a telefont a töréstől. Az eszköz oldalaihoz rugalmas termoplasztikus poliuretánt használtak, ami megkönnyíti az összeszerelést és szétszerelést, valamint védi az eszköz oldalait a sérülésektől. A tokban levő telefon biztonságosan illeszkedik a kezedbe és szinte tökéletesen illeszkedik a készülékhez, ami növeli annak biztonságát és ellenállóságát az ütésekkel szemben, valamint csillapítja azokat.

A borítóknak enyhén megemelt széleik vannak, így a képernyő és a kamerák lencséi védve vannak a karcolások és a törések ellen. A tok tökéletesen illeszkedik, és minden gombborítással és portkivágással rendelkezik.

Jellegzetes és elegáns megjelenés
A Monogram Choupette kollekció borítóinak felső rétegét a híres tervező monogramjaival díszített motívum borítja, ami luxus megjelenést kölcsönöz. A dizájnt egy nagy nyomat egészíti ki Choupette, a szeretett macska képével és a híres tervező logójával, amelyek megerősítik e híres márka termékeinek kiváló minőségét és eredetiségét. A díszítések egy vékony poliuretán réteggel vannak bevonva, ami ellenállóvá teszi őket a kopással szemben, így a borítók sokáig hibátlan állapotban maradnak.

A terméket a Karl Lagerfeld márka licencével gyártották.

Műszaki adatok:
Kollekció: Choupette monogram
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC
Szín: Átlátszó
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett