Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339283742 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Monogram Choupette Head tok AirPods Pro 2 - rózsaszín


Cikkszám: KF002152-0 | EAN/Vonalkód: 3666339283742 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Monogram Choupette Head tok AirPods Pro 2 - rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Monogram Choupette Head Divatos és stílusos Karl Lagerfeld tok a Head Pins kollekcióból, amely az AirPods fülhallgatók számára készült.

Páratlan elegancia minden részletben
A Karl Lagerfeld AirPods tok egy egyedülálló kiegészítő, amely funkcionalitást és eleganciát ötvöz. A tok kiváló minőségű eco-bőrből készült, amely nemcsak tartósságot, hanem luxus megjelenést is biztosít. Ezen felül a teljes felületén "KL" dombornyomások találhatók, amelyek egyedülálló karaktert adnak neki, és a legapróbb részletekre is odafigyelést tükröznek.

Egyedi dizájn
A tok elegáns megjelenését a tervező kedvenc macskája, Choupette képével ellátott embléma egészíti ki. A Karl Lagerfeld divatház által aláírt Head Pins kollekció mindenki számára készült, aki egy egyedi és divatos tokot keres az AirPods fülhallgatók védelmére.

Funkcionalitás és stílus
A tok egy karabinerrel is fel van szerelve, amely lehetővé teszi, hogy biztosan rögzítse a tokot egy táskához, kulcsokhoz vagy hátizsákhoz. Ennek köszönhetően mindig biztos lehet benne, hogy a fülhallgatói mindig készen állnak a használatra. A tok hatékonyan védi az AirPods vezeték nélküli fülhallgatók töltőállomását a felületi sérülésektől és karcolásoktól. Kiváló választás azok számára, akik értékelik a stílust és a praktikusságot a mindennapokban. A tok Karl Lagerfeld márka licenc alatt készült.

Műszaki adatok:
- Kollekció: Choupette Head monogram
- Típus: AirPods tok
- Anyag: Eco-bőr
- Szín: Rózsaszín
- Kompatibilitás: AirPods Pro 2

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett