Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339164195 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Liquid Glitter Choupette tok iPhone 15 - átlátszó


Cikkszám: KF001775-0 | EAN/Vonalkód: 3666339164195 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Liquid Glitter Choupette tok iPhone 15 - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Liquid Glitter Choupette kollekció a stílus és a tartósság tökéletes kombinációja. Ez a védőtok egyedülálló ajánlat a divatrajongók számára, akik nem csak megvédeni szeretnék eszközüket, hanem hangsúlyozni kívánják egyedi ízlésüket is. Az e kollekció tokjával kifejezheted szeretetedet e nagyra becsült ruházati márka iránt, miközben fényt viszel mindennapjaidba. A stílus és a védelem legmagasabb szintjén történő kombinációja.

Tartós anyagok és kiváló kivitelezés: Csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták e kollekció előállításához. Az erős és kemény polikarbonát (hátlap) erősíti a telefon hátoldalát a törés ellen. A készülék oldalain rugalmas termoplasztikus poliuretánt használnak, ami megkönnyíti a fel- és leszerelést, valamint védi a készülék oldalait a sérülésektől. A tokban lévő telefon biztonságosan illeszkedik a kézben és szinte tökéletesen illeszkedik a készülékhez, így növelve annak biztonságát és ellenállását a rázkódásokkal szemben, valamint csillapítja az ütődéseket. A tokok enyhén kiemelkedő szélekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje is védett a karcolódástól vagy töréstől. A tok tökéletesen illeszkedik, és minden gombfedőt és portnyílást tartalmaz.

Ragyogj minden mozdulatoddal! A Liquid Glitter Choupette kollekció tökéletes módja annak, hogy kihangsúlyozd iPhone-od egyedi dizájnját. A híres tervező szeretett macskájának központi helyen elhelyezett grafikája tökéletesen illeszkedik a tok egész stílusához, miközben megőrzi a finomságot. Ezenkívül a grafikát egy vékony poliuretán réteg borítja, amely biztosítja a kopásállóságot és hosszú ideig fenntartja a kifogástalan megjelenést. De ezzel még nincs vége, mert a tokot folyékony csillámpartikulumok is megkülönböztetik, amelyek a fényben ragyognak és az elhelyezés szögétől függően változtatják elrendezésüket, egyedülálló ragyogást kölcsönözve telefonodnak. Ez a stílus, a védelem és a vonzó megjelenés kombinációja.

Termék a Karl Lagerfeld márka licencének megfelelően gyártva.

Műszaki adatok:
- Kollekció: Liquid Glitter Choupette
- Típus: Merev tok
- Anyag: TPU/PC
- Szín: Átlátszó
- Kompatibilitás: iPhone 15 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett