Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339171070 Márka: Ferrari

Ferrari FEHMP15SPTEK iPhone 15 6.1" fekete/fekete kemény tok Carbon Metal Logo MagSafe tok


Cikkszám: FER000600-0 | EAN/Vonalkód: 3666339171070 | Márka: Ferrari

Ferrari FEHMP15SPTEK iPhone 15 6.1" fekete/fekete kemény tok Carbon Metal Logo MagSafe tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Ferrari Carbon Metal Logo MagSafe divatos kollekciójának védőtokjai kiváló megjelenésükkel, praktikusságukkal és használhatóságukkal kombinálják az eleganciát. A Carbon Metal Logo kollekció választásával a felhasználó egy luxuskiegészítőt kap, amely exkluzív megjelenésével, kompromisszumok nélküli minőségével és sportos karakterével biztosan felhívja magára a figyelmet. A kis fém Ferrari logó egyúttal a termék eredetiségének és legmagasabb minőségi osztályának megerősítése, és szinte minden tekintetben tökéletes termékké teszi azt.

Elegancia és sikk: A Carbon Metal Logo tok két különböző textúra kombinációjával tűnik ki, amelyek egyedi karaktert és eredeti megjelenést kölcsönöznek neki. A tok felső rétege rendkívül puha tapintású tehénbőrrel van bevonva, amely a legmagasabb szintű kényelmet biztosítja, míg a tok felső rétegének alsó része egy szénmintával van díszítve, amely az olasz luxusautók sportos jellegét idézi. A legmagasabb minőségű bőr használata hosszú ideig kifogástalan megjelenést garantál.

Kiváló minőségű anyagok és tökéletes védelem: A Carbon Metal Logo kollekció minden egyes tokkal nagy figyelmet fordít a részletekre. A tok hátulja polikarbonátból (PC) készül, amely tartósságot és karcállóságot biztosít, míg a tok oldala rugalmas poliuretánból (PU) készül, amely tökéletesen védi a telefont az ütések ellen és egyben könnyű alkalmazkodást biztosít a telefonhoz. Kissé megemelt külső élek védik a telefon képernyőjét a sérülésektől, míg a fényképezőgép objektívje körüli megemelt külső élek védik az optikát a töréstől vagy karcolástól. A stílusos védőtok célja, hogy megóvja készülékét és divatos megjelenést kölcsönözzön neki. Ennek a kollekciónak köszönhetően az iPhone még egyedibbé válik, és prémium megjelenést kap.

Kényelmes telefon töltés: A kollekciót egy MagSafe mágnesgyűrűvel gazdagították, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. Mostantól elfelejtheti a tok eltávolítását a telefon töltéséhez - a kollekció lehetővé teszi, hogy kényelmesen feltöltse telefonja akkumulátorát anélkül, hogy aggódnia kellene a kamera véletlen sérülése miatt. A Ferrari márka engedélye alapján gyártott termék.

Műszaki adatok:
- Kollekció: Carbon Metal Logo
- Típus: Keménytok
- Anyag: TPU / PC / Természetes bőr
- Szín: Fekete
- Kompatibilitás: iPhone 15 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett