Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339164119 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Liquid Glitter Choupette tok iPhone 11 - átlátszó


Cikkszám: KF001897-0 | EAN/Vonalkód: 3666339164119 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Liquid Glitter Choupette tok iPhone 11 - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Liquid Glitter Choupette kollekció a stílus és tartósság tökéletes kombinációja. Ez a védőtok egy egyedülálló ajánlat a divat szerelmeseinek, akik nemcsak meg akarják védeni készüléküket, hanem hangsúlyozni szeretnék egyedi ízlésüket is. Ezzel a kollekcióval kifejezheted szereteted az elismert ruházati márka iránt, miközben ragyogást adhatsz mindennapi megjelenésedhez. Ez a stílus és a legmagasabb szintű védelem kombinációja.

Tartós anyagok és kiváló kivitelezés

Ez a kollekció csak a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával készült. Az erős és kemény polikarbonát (hátlap) erősíti a telefon hátulját a törés ellen. A rugalmas termoplasztikus poliuretánt használtuk az eszköz oldalain, amely megkönnyíti a telepítést és eltávolítást, és megvédi az eszköz oldalait a sérülésektől. A telefont ezzel a tokkal felszerelve biztosan tartod a kezedben, és szinte tökéletesen illeszkedik az eszközhöz, ami növeli biztonságát és rezgésállóságát és tompítja az ütéseket is. A tokok enyhén emelt szélekkel rendelkeznek, amelyek megvédik a képernyőt és a kamerát a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik, és minden gomb fedelét és port kivágását tartalmazza.

Ragyogj minden mozdulattal!

A Liquid Glitter Choupette kollekció tökéletes módja annak, hogy kiemeld iPhone-od egyedi dizájnját. A híres dizájner szeretett macskájának központi elhelyezkedésű grafikája tökéletesen illeszkedik a tok teljes stílusához, miközben megőrzi a finomságot. Ezen felül a grafikák finom poliuretán réteggel vannak bevonva, amely biztosítja a kopásállóságot és hosszú ideig tartó kifogástalan megjelenést. De ez még nem minden, mert a tok folyékony csillámpor részecskékkel is rendelkezik, amelyek a fényben csillognak és a dőlésszögtől függően változtatják helyzetüket, egyedi ragyogást adva a telefonnak. Ez a stílus, védelem és vonzó megjelenés kombinációja. A terméket a Karl Lagerfeld márka licencével gyártották.

Műszaki adatok
- Kollekció: Liquid Glitter Choupette
- Típus: Kemény tok
- Anyag: TPU/PC
- Színbanner: Átlátszó
- Kompatibilitás: iPhone 11 / Xr 6,1"

Felhívjuk figyelmét, hogy iPhone Xr esetén a kamerakivágás nagyobb lesz, amely nem képezi panasz tárgyát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett