Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339285678 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Liquid Glitter Choupette Head MagSafe tok iPhone 13 Pro Max - átlátszó


Cikkszám: KF002110-0 | EAN/Vonalkód: 3666339285678 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Liquid Glitter Choupette Head MagSafe tok iPhone 13 Pro Max - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Liquid Glitter Choupette Head Magsafe kollekció finom megjelenés és kiváló minőség kombinációja. Ez a védőtok egyedülálló javaslat mindazoknak, akik értékelik a divatos kiegészítőket, és szeretnének stílusos megjelenést biztosítani telefonjuknak. A Liquid Glitter Choupette Head Magsafe kollekció tokjával hangsúlyozhatja kiváló stílusát és a neves ruházati márka iránti elkötelezettségét, miközben biztosítja készüléke legmagasabb szintű védelmét.

Csillogj divatos ragyogással
A tok gondosan lett megtervezve, hogy ne csak védje telefonját, hanem kiemelje egyéni stílusát is. Minden mozdulat új, lenyűgöző mintákat hoz létre a csillámokkal, így telefonja minden pillanatban másképp néz ki.

Jellegzetes és elegáns megjelenés
A tok tökéletesen kiemeli iPhone-ja egyedi designját a tervező szeretett macskájának, Choupette-nek a képeivel. A macska képe középen helyezkedik el, nem tolakodó és tökéletesen illeszkedik a fedél stílusához.

Kényelmes telefon töltés
A kollekció MagSafe mágneses gyűrűvel lett gazdagítva, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. Mostantól elfelejtheti, hogy töltés közben le kell venni a tokot - a kollekció lehetővé teszi, hogy kényelmesen töltse a telefon akkumulátorát anélkül, hogy aggódnia kellene a kamera véletlen sérülése miatt. A gyűrű szépen kontrasztál az átlátszó tok stílusával, így egyben díszítés is. A tok a Karl Lagerfeld márka engedélyével készült.

Műszaki adatok
- Kollekció: Liquid Glitter Choupette Head Magsafe
- Típus: Kemény tok
- Anyag: TPU/PC
- Szín: Átlátszó
- Kompatibilitás: iPhone 13 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett