Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339130602 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHCN61SKSVGU iPhone 11 6.1" lila/lila kemény tokozású Szilikon Signature tok


Cikkszám: KF001659-0 | EAN/Vonalkód: 3666339130602 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHCN61SKSVGU iPhone 11 6.1" lila/lila kemény tokozású Szilikon Signature tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Silicone Signature kollekció olyan embereknek szól, akik értékelik a minimalista megjelenést, és egyben divatos, márkás védő kiegészítőt szeretnének az iPhone-jukhoz. Ez egy egyedi sorozat, amely szilárd védelmet nyújt a készüléknek, miközben az iPhone megjelenése nem szokványos, és felkelti a figyelmet. Emellett fontos kiemelni, hogy tökéletes egyensúlyt nyújt azok számára, akik funkcionális tokot keresnek kiváló tartóssággal.

A kollekciót a híres tervező jellegzetes aláírása emeli ki – ez nemcsak szép dísz az tokok számára, hanem a termék eredetiségének és a márkáról ismert és értékelt kiváló minőség megerősítése is. Az aláírás tökéletes módja az iPhone tulajdonosának luxus stílusának hangsúlyozására.

Minden tok nagy odafigyeléssel készült. A tokok belseje puha mikroszálas béléssel van ellátva, amely megvédi az iPhone-t a karcolásoktól. A tok külső része puha szilikon borítással rendelkezik, amely biztos fogást biztosít, így a felhasználónak nem kell aggódnia a készülék véletlen kicsúszása miatt. A tok úgy van tervezve, hogy pontosan illeszkedjen a készülékhez, így nem kell attól tartania, hogy a készülék kicsúszik a tokból.

A kollekció védelmet nyújt az ütések ellen, elnyeli a sokkokat és növeli a telefon biztonságát. A tokok enyhén megemelt élekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje védett a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik, rendelkezik minden gombfedéllel és kivágásokkal a portok számára. Minden tok majdnem tökéletes illeszkedéssel rendelkezik a készülékhez. A pontos kivitelezés és illeszkedés elnyeli az esetleges sokkokat, védi az ütések ellen, és növeli a készülék biztonságát. A tokok enyhén megemelt élekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje védett a karcolásoktól vagy törésektől. A tok minden gombfedéllel és kivágással rendelkezik a portok számára. A terméket a Karl Lagerfeld márka licencével gyártják.

Műszaki adatok:
Kollekció: Silicone Signature
Típus: Kemény tokozás
Anyag: Szilikon / TPU / PC
Szín: Lila
Kompatibilitás: iPhone 11 6.1" / XR 6.1"
MEGJEGYZÉS: iPhone Xr esetén a kamera kivágása nagyobb lesz, ami nem képezheti reklamáció alapját.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett