Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339169992 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHCN61SAKLMBSK iPhone 11 6.1" fekete/fekete keménytok Monogram Losange Saffiano tok


Cikkszám: KF001657-0 | EAN/Vonalkód: 3666339169992 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHCN61SAKLMBSK iPhone 11 6.1" fekete/fekete keménytok Monogram Losange Saffiano tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Monogram Losange Saffiano Gyűjtemény: A Monogram Losange Saffiano kollekció kiváló választás azok számára, akik különleges védőtokot keresnek iPhone-jukhoz. Minden tok magja egy erős termopolimer (TPU), amely megerősíti a védett készülék hátlapját és védi a töréstől. A tokok ökológiai Saffiano bőrrel vannak bevonva, amely nem csak erősíti a védelmet, hanem kellemes tapintású is. A Saffiano bőr rendkívül kopásálló és ellenáll a külső hatásoknak, amely hosszú távú használatot és hibátlan megjelenést biztosít.

A híres tervező nyomtatott kezdőbetűi egyedülálló dekoratív részletként szolgálnak a tokokon, egy divatos gyémántmotívumot létrehozva. Ez a finom utalás az eleganciára és stílusra, amely számos ismert divatház tervében megtalálható, és amely most a Monogram Losange Saffiano védőtokok kollekciójára is átkerült, növelve annak kifinomultságát. Azok a tokok, amelyek leszerelhető praktikus pánttal rendelkeznek, a Karl Lagerfeld divatház logójával ellátva kényelmes használatot tesznek lehetővé.

A tokok pontosan illeszkednek a készülékhez, így nem kell aggódni, hogy az kicsúszik belőle. A kollekció védelmet nyújt az ütésektől, elnyeli a rázkódásokat és növeli a telefon biztonságát. A tokok enyhén megemelt élekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje védett a karcolásokkal vagy törésekkel szemben. A tok tökéletesen illeszkedik, minden gombnak és portnak van megfelelő kivágása. A szilárd kivitel és a magas minőségű anyagok hatékony védelmet garantálnak az iPhone számára, miközben stílusos megjelenést biztosítanak. A Monogram Losange Saffiano kollekció a funkcionalitás és esztétika tökéletes kombinációja, ideális azok számára, akik értékelik a magas minőséget és az eredeti dizájnt. Legyél trendi és védd az iPhone-odat elegánsan ezekkel az egyedi tokokkal. A termék a Karl Lagerfeld márka engedélyével készült.

Műszaki adatok
Gyűjtemény: Losange Saffiano monogram
Típus: Keménytok
Anyag: Saffiano / TPU
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 11 6.1" / XR 6.1"
MEGJEGYZÉS: iPhone Xr esetén a kamerakivágás nagyobb lesz, ez nem minősül panasz tárgyának.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett