Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339206772 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Gripstand Saffiano Karl&Choupette Pins tok iPhone 11 - fekete


Cikkszám: KF001903-0 | EAN/Vonalkód: 3666339206772 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Gripstand Saffiano Karl&Choupette Pins tok iPhone 11 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Gripstand Saffiano Karl&Choupette Pin - Egy különleges iPhone tok gyűjtemény, amely nemcsak gyönyörű megjelenésével, hanem lenyűgöző funkcionalitásával is kitűnik. Ez a kiegészítő elengedhetetlen a kifinomult ügyfelek számára, akik az eleganciát és a presztízst értékelik, jól akarnak kinézni, miközben biztosak akarnak lenni abban, hogy iPhone-juk teljes körű védelem alatt áll.

Különleges tok sokoldalú felhasználással
A Gripstand Saffiano Karl&Choupette Pin kollekció egy további szíjjal van ellátva, amely sokféle felhasználási lehetőséggel bír. Az integrált szíj biztosítja, hogy a telefon használata soha nem volt még ilyen élvezetes. A kézi szíj lehetővé teszi, hogy futás közben biztonságosan tartsa a telefont a kezében, és állványfunkciót is kínál, amely megkönnyíti a filmek nézését edzés közben vagy a videohívások lebonyolítását.

Exkluzív megjelenés
A Gripstand Saffiano Karl&Choupette Pin kollekció teteje kiváló minőségű, Saffiano szövéssel ellátott ökológiai bőrrel van borítva, amely egyedi megjelenést kölcsönöz és egyedivé teszi iPhone-ját. Az ökológiai bőr kellemes tapintású és rendkívül ellenálló az időjárási körülményekkel és a normál kopással szemben, így hosszú ideig kifogástalan megjelenést biztosít. Minden tok egy kis fémpatch-el van díszítve, amely a híres tervezőt és kedvenc macskáját ábrázolja - ez a patch egyben a minőség és a termék hitelességének igazolása is.

Tartós anyagok és kiváló kidolgozás
A tok gyártásához csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták. A tok hátulja és oldala poliuretánból készült, amely finom tapintású ökológiai bőrrel van megerősítve. A poliuretán biztosítja a tartósságot és a karcállóságot, míg a bőr elegáns megjelenést kölcsönöz a toknak, és biztosítja, hogy a telefon biztonságosan illeszkedjen a kézbe. A rugalmas oldalak tökéletesen körülölelik a telefont, így a tok nagyon könnyen telepíthető. A kissé kiemelkedő külső élek védelmet nyújtanak a telefon kijelzőjének a sérülésekkel szemben, míg a kamera lencséje körüli kiemelkedő élek védik az optikát a töréstől vagy karcolásoktól.

A termék a Karl Lagerfeld márka liszensze alatt készül.

Műszaki adatok:
Gyűjtemény: Gripstand Saffiano Karl&Choupette Pin
Típus: Kemény tok
Anyaga: TPU/PC/Öko-bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 11 / Xr 6.1"
KÉRJÜK VEGYE FIGYELEMBE, hogy iPhone Xr esetén a kamera kivágás nagyobb lesz, ez nem kifogásolható.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett