Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339122829 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLBKP14SSANKCPG iPhone 14 6,1" fliptok ezüst/ezüst Saffiano Karl & Choupette


Cikkszám: KF001615-0 | EAN/Vonalkód: 3666339122829 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLBKP14SSANKCPG iPhone 14 6,1" fliptok ezüst/ezüst Saffiano Karl & Choupette


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Saffiano Karl & Choupette kollekció

Egyedi védőtok kollekció az iPhone számára, amelyet a legendás Karl Lagerfeld, a világhírű divattervező tervezett. Ez a kiegészítő garantálja, hogy stílusos és divatos megjelenést biztosít számodra, miközben teljes védelmet nyújt iPhone-od számára. Az elegáns iPhone tok garantálja a készülék biztonságát a nemkívánatos karcolások és ütődések ellen. A tökéletes illeszkedés megfelelő párnázást biztosít az esetleges rázkódások ellen, miközben teljes hozzáférést biztosít az összes porthoz és gombhoz.

A tok szerkezete tartós poliuretánból készült, amely ellenáll a kopásnak és a külső hatásoknak. Az első osztályú ökológiai Saffiano bőr ellenáll a sérüléseknek és karcolásoknak, ennek köszönhetően sokáig megőrzi esztétikai megjelenését. Az anyagot háromdimenziós mintával díszítették, amely az excentrikus tervezőt és szeretett macskáját, Choupette-t ábrázolja. Az egészet egy fémlemez egészíti ki Karl Lagerfeld logójával, amely bizonyítja a termékek kiváló minőségét és eredetiségét, amelyért ez a jól ismert márka felelős.

A divatos tok védőfedéllel rendelkezik, amely vízszintesen hajtható - így a tok állványként is funkcionál. Az iPhone, amely a Saffiano Monogram kollekció tokjával van felszerelve, nemcsak jól néz ki, hanem funkcionálisan is javul - a felhasználó könnyedén nézhet filmeket kényelmes helyzetben vagy kezét szabadon hagyva telefonálhat. Emellett a tok belsejében 3 zseb található kártyák, bankjegyek vagy dokumentumok számára, így sikeresen helyettesítheti a pénztárcát. A tok borítóját borító finom mikroszál segít megvédeni az okostelefon kijelzőjét a karcolásoktól.

A termék Karl Lagerfeld Collection engedéllyel gyártva
Saffiano Karl & Choupette típusú fliptok
Anyaga: TPU / ökológiai bőr
Szín: Ezüst
Kompatibilitás: iPhone 14 6,1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett