Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339318406 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Monogram Karl & Choupette Head MagSafe iPhone 16 tok - Pink


Cikkszám: KF002328-0 | EAN/Vonalkód: 3666339318406 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Monogram Karl & Choupette Head MagSafe iPhone 16 tok - Pink


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Karl Lagerfeld IML Monogram Karl & Choupette Head MagSafe sorozat tökéletes megoldást nyújt azoknak, akik okostelefonjuk számára a funkcionalitást és a kivételes stílust keresik. Ez a kivételes kollekció szilárd védelmet nyújt, nemcsak a készülék biztonságát garantálja, hanem egyedi karakterrel is ellátja, amely vonzza a tekintetet egyedi dizájnjával.

Hangsúlyozza kifinomultságát: Ez az elegáns tok felhívja a figyelmet a teljes felületén elhelyezett "KL" monogrammal, amely rendkívül dizájnos megjelenést biztosít. A tok kialakítása alumínium betétekkel gazdagított a kamera és az oldalsó gombok körüli keretben. Ezt a kollekciót egy nyomat egészíti ki, amely a legendás tervezőt és imádott macskáját, Choupette-et ábrázolja, amely a mágneses gyűrű közepén található.

Megelőző védelem: A tok hatékonyan véd az ütésektől, elnyeli a sokkokat és növeli a telefon biztonságát. A burkolatok enyhén megemelt élekkel rendelkeznek, amelyek védik a képernyőt és a kamerát a karcolásoktól vagy töréstől. A tok tökéletesen illeszkedik, rendelkezik minden gombfedéllel és portkivágással.

Töltse telefonját anélkül, hogy eltávolítaná a tokot! A mágneses gyűrű nemcsak biztosítja a kompatibilitást a MagSafe vezeték nélküli töltővel, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem a töltési folyamat során stabilan tartja a készüléket. Ez kiküszöböli az esetleges elmozdulásokat vagy áramkimaradásokat. Így a tok nemcsak esztétikai kiegészítővé válik, hanem a mindennapi használat során is funkcionális eszközzé. A tok a Karl Lagerfeld márka licence alapján készült.

Műszaki adatok:
Kollekció: IML Monogram Karl & Choupette Head MagSafe
Típus: Kemény tok
Anyag: PC / TPU / Alumínium
Szín: Rózsaszín
Kompatibilitás: iPhone 16 6,1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett