Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363276 Márka: Hurtel

Többszínű Búzaszalma Tok MagSafe iPhone 16 - bézs


Cikkszám: Magsafe Multiple Color Wheat Case for iPhone 16 Beige | EAN/Vonalkód: 5907769363276 | Márka: Hurtel

Többszínű Búzaszalma Tok MagSafe iPhone 16 - bézs


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Többszínű Búzaszalma Tok MagSafe iPhone 16 - bézs. A stílus, ökológia és funkcionalitás kombinációja - ez a Többszínű Búzaszalma Tok MagSafe. A tok TPU-ból és természetes búzaszalma rostokból készült, ami nemcsak esztétikus megjelenést, hanem környezetbarátságot is biztosít. A MagSafe technológiának köszönhetően könnyedén töltheted vezeték nélkül a telefonodat és használhatsz mágneses kiegészítőket, mint pl. pénztárcák vagy tartók. Ezenkívül a tok hatékony védelmet nyújt a sérülésekkel szemben, és a megemelt élek további védelmet biztosítanak a telefon képernyőjének.

Műszaki adatok:
- Sorozat: Többszínű Búzaszalma Tok MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 16
- Anyag: TPU, búzaszalma
- További jellemzők: biológiailag lebomló anyag, MagSafe technológiával kompatibilis
- Szín: Bézs

A Többszínű Búzaszalma Tok MagSafe legfontosabb előnyei:
- Véd a sérülésektől. A tok TPU és természetes búzaszalma rostok segítségével védi a telefont az esésektől és karcolásoktól.
- Kompatibilis a MagSafe technológiával. Könnyedén töltheted vezeték nélkül a telefonodat, vagy rögzíthetsz mágneses kiegészítőket.
- Egyediséget ad a telefonodnak. A tok tapintása finom, és a természetes búzaszalma rostok különleges karaktert kölcsönöznek neki.
- További védelmet nyújt a kamerának. A megemelt élek védik a lencséket a karcolásoktól és sérülésektől.
- Szabad hozzáférést biztosít minden porthoz és funkcióhoz. A tok tökéletesen illeszkedik, így a telefon használata kényelmes marad.

Elegancia és védelem egyben. A Többszínű Búzaszalma Tok MagSafe nemcsak védi a telefonodat, hanem egy stílusos kiegészítő is. A TPU és természetes búzaszalma rostok kombinációjából készült tok környezetbarát dizájnt és finom megjelenést nyújt. A gyártás során felhasznált anyagok tartósak, így hosszú távú védelmet nyújtanak a mindennapi veszélyekkel, például az esések és karcolások hatásaival szemben.

MagSafe - funkcionalitás az ujjhegyen. A beépített MagSafe technológiának köszönhetően a Többszínű Búzaszalma Tok MagSafe lehetővé teszi a telefon vezeték nélküli töltését és mágneses kiegészítők használatát. Az erős mágnesek segítségével könnyedén rögzíthetsz további kiegészítőket, például pénztárcákat vagy tartókat, ami növeli a készülék funkcionalitását.

Természetes dizájn, ami magára vonja a tekintetet. A Többszínű Búzaszalma Tok MagSafe természetes búzaszalma rostjai egyedi, természetes megjelenést biztosítanak. Nemcsak stílusos kiegészítő a telefonodhoz, hanem egy olyan választás is, amely környezettudatosságot tükröz. A finom tapintás és kellemes textúra miatt a tok funkcionális és kellemes használatot biztosít.

További védelem a képernyő számára. A Többszínű Búzaszalma Tok MagSafe megemelt élei további védelmet nyújtanak a telefon kamerájának. Ennek köszönhetően a lencsék védve vannak a karcolások és sérülések ellen, még akkor is, ha a telefont az asztalra vagy egy durva felületre helyezed. Ez a további biztonságérzet növeli a készülék mindennapi használatának komfortját.

Tökéletes illeszkedés és kényelem. A precíz kivágásoknak köszönhetően a Többszínű Búzaszalma Tok MagSafe teljes hozzáférést biztosít a telefon minden funkciójához. Legyen szó akár a fülhallgató csatlakoztatásáról, a készülék töltéséről vagy fényképezésről, a tok nem jelent akadályt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett