Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339285180 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Monogram Karl & Choupette Fej MagSafe iPhone 15 Pro tok - Lila


Cikkszám: KF002264-0 | EAN/Vonalkód: 3666339285180 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Monogram Karl & Choupette Fej MagSafe iPhone 15 Pro tok - Lila


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Karl Lagerfeld IML Monogram Karl & Choupette Fej MagSafe sorozat tökéletes megoldás azok számára, akik a funkcionalitást és a kivételes stílust szeretnék ötvözni okostelefonjuk esetében. Ez a kivételes kollekció nemcsak a készülék biztonságát biztosítja, hanem egyedi karaktert is kölcsönöz neki, figyelmet vonzva különleges dizájnjával.

Hangsúlyozza kifinomultságát: Ez az elegáns tok figyelmet kelt a teljes felületén elhelyezett "KL" monogrammal, amely rendkívül dizájnos megjelenést kölcsönöz. A tok kialakítása alumínium betétekkel gazdagított a kamera körüli kereten és az oldalsó gombokon. Ezt a kollekciót egy nyomat egészíti ki, amely a legendás tervezőt ábrázolja szeretett macskájával, Choupette-tel, amely a mágneses gyűrű közepén helyezkedik el.

Megbízható védelmet nyújt: A tok hatékonyan védi az ütések ellen, elnyeli a rázkódásokat és növeli a telefon biztonságát. Az illesztések enyhén emeltek, így a kijelző és a kamerák lencséi védve vannak a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik, minden gombhoz fedéllel és portok vágásokkal rendelkezik.

Töltse telefonját anélkül, hogy eltávolítaná a tokot! A mágneses gyűrű nemcsak a MagSafe vezeték nélküli töltővel való kompatibilitást biztosítja, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem a készülék stabil tartását is biztosítja a töltési folyamat során, kiküszöbölve az esetleges elmozdulásokat vagy áramszüneteket. Ennek köszönhetően a tok nemcsak esztétikai, hanem funkcionális kiegészítővé is válik a mindennapi használat során. A tok a Karl Lagerfeld márka engedélyével készült.

Műszaki adatok:
Gyűjtemény: IML Monogram Karl & Choupette Fej MagSafe
Típus: Kemény tok
Anyag: PC / TPU / Alumínium
Szín: Lila
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett