Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5711724011818 Márka: PanzerGlass

PanzerGlass HardCase MagSafe D3O katonai minősítéssel iPhone 15 Pro-hoz - Átlátszó tok


Cikkszám: PAN000545-0 | EAN/Vonalkód: 5711724011818 | Márka: PanzerGlass

PanzerGlass HardCase MagSafe D3O katonai minősítéssel iPhone 15 Pro-hoz - Átlátszó tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PanzerGlass™ HardCase MagSafe Megbízható védelem mindennapos használatra. Elsődleges célunk a telefonod védelme. A tokot úgy terveztük, hogy megbízható védelmet nyújtson esések és ütések ellen. Legyen szó járdára vagy más kemény felületre történő esésről, a tok biztosítja, hogy a telefon érintetlen maradjon.

Fejlett D3O technológia Büszkén mutatjuk be a HardCase PanzerGlass tokot, amely fejlett D3O technológiát használ, és páratlan védelmet nyújt telefonod számára. A D3O egy innovatív anyag, amely az ütközés erősségére reagálva maximális védelmet biztosít a sérülések ellen. A D3O technológia fő előnye, hogy dinamikusan képes reagálni az erőhatásra. Amikor a telefonod kemény felületet érint, a D3O azonnal megváltoztatja a szerkezetét, és elnyeli, majd szétoszlatja az ütés energiáját az egész tokon. Ennek köszönhetően minimalizálja az eszköz károsodásának kockázatát, kiváló védelmet nyújt minden helyzetben.

Katonai szintű MIL-STD-810H tesztelés A tok a MIL-STD-810H katonai szabvány szerinti szigorú teszteken esett át, ami azt jelenti, hogy a legextrémebb körülmények között is képes ellenállni egy 3,6 méteres esésnek. Ez biztosítja, hogy a telefonod még szerencsétlen balesetek során is biztonságban marad.

Karcolás- és sérülésállóság A tok kivételes karcállósága azt jelenti, hogy a telefonod még hónapokig tartó intenzív használat után is tökéletes állapotban marad. Nem kell aggódnod a zsebedben vagy táskádban lévő kulcsok vagy más éles tárgyak miatt – a tokunk minden fenyegetés ellen megvédi készülékedet.

Környezetbarát anyagok Törődünk bolygónkkal, ezért a tok 100%-ban újrahasznosított anyagokból készült. Termékünk választásával hozzájárulsz a környezetvédelemhez és támogatod a jövő generációkat.

Vezeték nélküli töltés kompatibilis MagSafe technológiával A tok kompatibilis a MagSafe technológiával, ami lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli módon töltsd telefonodat minden probléma nélkül. Nem kell többé kábeleket és dugókat keresgélned – csak helyezd telefonodat a MagSafe töltőre, és élvezd az egyszerű és kényelmes töltést.

Műszaki adatok Sorozat: HardCase MagSafe Típus: Védőtok Szín: Átlátszó Tanúsítványok: MIL-STD-810H Használt technológia: D3O Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett