Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339243098 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Karl&Choupette Glitter MagSafe tok Samsung Galaxy S24+ - fekete


Cikkszám: KF001983-0 | EAN/Vonalkód: 3666339243098 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Karl&Choupette Glitter MagSafe tok Samsung Galaxy S24+ - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Karl&Choupette Glitter Magsafe

A Karl&Choupette Glitter Magsafe kollekció a kifinomult megjelenés és a kiváló minőség kombinációja. Ez a védőtok egyedi ajánlat mindenkinek, aki értékeli a divatos kiegészítőket, és stílusos megjelenést szeretne biztosítani. A Karl&Choupette Glitter Magsafe kollekció tokjával hangsúlyozhatod kifinomult stílusodat és ragaszkodásodat egy értékes ruházati márkához, miközben a készüléked legmagasabb szintű védelmét is biztosítani szeretnéd.

Tartós anyagok és kiváló kivitelezés

A kollekció előállításához csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták. Erős és kemény polikarbonátból (hátlap) készült, amely megerősíti a telefon hátulját a törésekkel szemben. A készülék oldalaihoz rugalmas termoplasztikus poliuretánt használnak, amely könnyű összeszerelést és szétszerelést biztosít, valamint megvédi a készülék oldalait a sérülésektől. A tokot viselő telefon biztonságosan fekszik a kezedben, szinte tökéletesen illeszkedve a készülékhez, növelve annak biztonságát és ütésekkel szembeni ellenállását, valamint párnázza az ütéseket. A tokok enyhén megemelt szélekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kameralencse védve van a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik és rendelkezik minden gombborítással és portkivágással.

Jellegzetes és elegáns megjelenés

A Karl&Choupette MagSafe kollekció tokja tökéletesen kiemeli az iPhone egyedi designját a híres tervező, Karl Lagerfeld és macskája, Choupette képével. A grafika középen helyezkedik el, mégis kifinomult és tökéletesen illeszkedik a tok egészének stílusához. A dekorációkat egy vékony poliuretán réteggel fedik, ami ellenállóvá teszi azokat a kopással szemben, így a tokok hosszú ideig kifogástalanul néznek ki. A csillám részecskék használatának köszönhetően a tok egyedi megjelenést kap, és lehetővé teszi számodra, hogy kitűnj a tömegből. Ez tökéletes megoldás azok számára, akik értékelik az eredetiséget és szeretnek kitűnni a többiek közül.

Kényelmes telefon töltés

A kollekciót egy MagSafe mágneses gyűrűvel bővítették, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és könnyű töltést. Mostantól elfelejtheted a tok eltávolítását a telefon töltéséhez - a kollekció lehetővé teszi a telefon akkumulátorának kényelmes töltését anélkül, hogy aggódnál a kamera véletlen sérülése miatt.

A termék a Karl Lagerfeld márka licencével gyártott.

Műszaki adatok
Kollekció: Karl&Choupette Glitter Magsafe
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC
Szín: Fekete
Kompatibilitás: Samsung Galaxy S24+ S926

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett