Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339162160 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Ikonik MagSafe tok iPhone 15 Plus - fekete


Cikkszám: KF001725-0 | EAN/Vonalkód: 3666339162160 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Ikonik MagSafe tok iPhone 15 Plus - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Karl Lagerfeld IML Ikonik MagSafe kollekció a kifinomult külsőt és a kiváló minőséget ötvözi. Ez a védőtok egyedi ajánlat mindazok számára, akik értékelik a divatos kiegészítőket és stílusos megjelenést szeretnének biztosítani. Az IML Ikonik MagSafe kollekció tokjával kiemelheted kiváló stílusérzéked és hűséged az elismert ruhamárkák iránt, miközben a legmagasabb szintű védelmet nyújtod készülékednek.

Tartós anyagok és kiváló kidolgozás
A kollekció gyártásához csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel. A gyártáshoz erős és kemény polikarbonátot (hátlap) használtak, amely megerősíti a telefon hátlapját a törés ellen. A készülék oldalain rugalmas termoplasztikus poliuretánt használtak, ami könnyű összeszerelést és szétszerelést biztosít, valamint védi a készülék oldalait a sérülésektől. A tokba helyezett telefon biztosan fekszik a kezedben és szinte tökéletesen illeszkedik a készülékhez, ezáltal növelve annak biztonságát és ütésállóságát, valamint tompítja az ütések erejét. A tokok enyhén emelkedett szélekkel rendelkeznek, amelyeknek köszönhetően a képernyő és a kamera lencséje védett a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik és minden gombfedél és portvágás megtalálható rajta.

Jellegzetes és elegáns megjelenés
Az IML Ikonik MagSafe kollekcióból származó tok tökéletesen kiemeli iPhone-od egyedi designját a híres tervező képével. A grafika középen, a gyűrű központjában helyezkedik el, mégis diszkrét és tökéletesen illik az egész tok stílusához. A díszítéseket egy finom poliuretán réteg borítja, ami ellenállóvá teszi őket a kopással szemben, így a tokok hosszú ideig kifogástalan állapotban maradnak.

Kényelmes telefon töltés
A kollekció egy MagSafe mágneses gyűrűvel lett gazdagítva, ami kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. Innentől kezdve felejtsd el a tok eltávolítását telefonod töltéséhez - a kollekció lehetővé teszi a telefon akkumulátorának kényelmes töltését anélkül, hogy aggódnál a kamera véletlen sérülése miatt. A termék a Karl Lagerfeld márka licensze alatt készült.

Műszaki adatok:
Kollekció: IML Ikonik MagSafe
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 Plus 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett