Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339318222 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Fém Choupette Fej MagSafe iPhone 16 Pro tok - Fekete


Cikkszám: KF002298-0 | EAN/Vonalkód: 3666339318222 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Fém Choupette Fej MagSafe iPhone 16 Pro tok - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Karl Lagerfeld IML Fém Choupette Fej MagSafe sorozat ideális megoldás azok számára, akik a funkcionalitás és az egyedi stílus harmóniájára vágynak okostelefonjukhoz. Ez a különleges kollekció nemcsak az eszköz biztonságát garantálja, hanem egyedi karaktert is kölcsönöz neki, figyelemfelkeltő és egyedi dizájnjával.

Emeld ki a kifinomultságodat! A szépség a részletekben rejlik, és ennek a kollekciónak a tokja kiváló példa erre – minimalista dizájnja eleganciával és kifinomultsággal ejti rabul a szemeket. A tok szerkezete alumínium betétekkel gazdagodott a kamera körüli kereten és az oldalsó gombokon. A kollekció kiegészítése Karl Lagerfeld legendás tervező imádott macskájának, Choupette-nek a nyomata, amely a mágneses gyűrű közepén helyezkedik el.

Biztosíts megbízható védelmet! A tok hatékonyan védi a telefonodat az ütésektől, tompítja a rázkódásokat és növeli a biztonságát. A tokok enyhén megemelt szegélyekkel rendelkeznek, így az érintőképernyő és a kamera lencséje is védett a karcolásokkal vagy törésekkel szemben. A tok tökéletesen illeszkedik, minden gombvédő és csatlakozókivágás megtalálható rajta.

Töltsd a telefonod a tok levétele nélkül! A mágneses gyűrű nemcsak a MagSafe vezeték nélküli töltővel való kompatibilitást biztosítja, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem stabil rögzítést is garantál a töltés során. Ezzel megszüntetve a potenciális elmozdulásokat vagy áramkimaradásokat. Ezáltal a tok nemcsak esztétikai kiegészítővé válik, hanem a mindennapi használathoz szükséges funkcionális eszközzé is.

A tok a Karl Lagerfeld márka licensze alapján készült.

Műszaki adatok:

Kolekció: IML Fém Choupette Fej MagSafe

Típus: Kemény tok

Anyag: TPU/PC

Szín: Fekete

Kompatibilitás: iPhone 16 Pro 6.3"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett