Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339286705 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Crossbody Monogram Karl & Choupette Head MagSafe tok iPhone 15 - lila


Cikkszám: KF002162-0 | EAN/Vonalkód: 3666339286705 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Crossbody Monogram Karl & Choupette Head MagSafe tok iPhone 15 - lila


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az IML Crossbody Monogram Karl & Choupette Head MagSafe tok nemcsak egy praktikus kiegészítő, hanem egy stílusos szimbólum is, amelyet a legendás tervező, Karl Lagerfeld és szeretett macskája, Choupette inspirált.

Ikonikus design
A tok felületét Karl és Choupette képeivel és a KL monogrammal díszítették, amelyek egyedi karaktert kölcsönöznek neki és hangsúlyozzák annak exkluzivitását. Ezek az ikonikus grafikák középen, a MagSafe gyűrű közepében helyezkednek el, mégis diszkrétek maradnak és tökéletesen illeszkednek a tok stílusához. Ez a tökéletes választás azok számára, akik szeretnék kifejezni szenvedélyüket a divat iránt és értékelik a tervező egyedi stílusát. A tok további előnye a MagSafe rendszerrel való kompatibilitás, ami gyors és biztonságos vezeték nélküli töltést tesz lehetővé.

Tartós és szilárd anyagok
A tok rugalmas termoplasztikus poliuretánból (TPU) készült, amely elnyeli az ütéseket és védi a telefont az esetleges esésektől. A polikarbonát (PC) merev és ütésálló műanyag, amely tovább erősíti a tok szerkezetét, jobb védelmet nyújtva a súlyosabb károsodások ellen. Ezen anyagok kombinációja révén a tok egyszerre rugalmas és szilárd.

Kényelmes használat
A keresztpántos kialakításnak köszönhetően a tok kényelmesen viselhető vállon vagy nyakon, ami egyszerre praktikus és stílusos. A pánt állítható, így hosszát az egyéni igényekhez lehet igazítani. A szilárd kidolgozás és az átgondolt részletek révén a Karl Lagerfeld tok nem csak elegáns, hanem rendkívül funkcionális is, biztosítva a telefon védelmét és használati kényelmét a legmagasabb szinten. A tok Karl Lagerfeld márka engedélyével készült.

Műszaki adatok:
Gyűjtemény: IML Crossbody Monogram Karl & Choupette Head MagSafe
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC
Szín: Lila
Kompatibilitás: iPhone 15/14/13 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett