Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339207335 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Gripstand Saffiano Choupette Pins tok iPhone 11 - Fekete


Cikkszám: KF001908-0 | EAN/Vonalkód: 3666339207335 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Gripstand Saffiano Choupette Pins tok iPhone 11 - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Gripstand Saffiano Choupette Pin
Egy rendkívüli iPhone tok kollekció, amely nemcsak gyönyörű megjelenésével, hanem hihetetlen funkcionalitásával is lenyűgöz. Ez a kiegészítő kötelező a kifinomult ügyfelek számára, akik értékelik az eleganciát és a presztízst, jól szeretnének kinézni, miközben biztosak akarnak lenni abban, hogy iPhone-juk teljeskörűen védett.

Egy rendkívüli tok sokoldalú felhasználással
A Gripstand Saffiano Choupette Pin kollekció egy további szíjat is tartalmaz, amely sokoldalúan használható. Az integrált szíj révén a telefon használata még élvezetesebbé válik. A kézi szíj lehetővé teszi, hogy futás közben biztonságosan tartsa telefonját a kezében, és állványként is funkcionál, ami megkönnyíti a filmek nézését edzés közben vagy a videohívások lebonyolítását.

Exkluzív megjelenés
A Gripstand Saffiano Choupette Pin kollekció teteje magas minőségű ökológiai bőrrel van bevonva, Saffiano szövéssel, ami egyedi megjelenést kölcsönöz és egyedi külsőt biztosít iPhone-jának. Az ökobőr finom tapintású és rendkívül ellenálló az időjárási viszonyokkal és a normál kopással szemben, amely hosszú ideig kifogástalan megjelenést biztosít. Minden tokot egy kis fém folttal díszítenek a híres tervező kedvenc macskájának - a gyönyörű Choupette - képével; ez a folt a termék minőségének és hitelességének megerősítése is.

Tartós anyagok és kiváló kivitelezés
A tok gyártásához csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel. A tok hátulja és oldalai poliuretánból készültek, amelyet finom tapintású öklógiai bőrrel erősítettek meg. A poliuretán biztosítja a tartósságot és a karcállóságot, míg a bőr presztízs megjelenést nyújt és biztonságosan illeszkedik a készülékhez. A rugalmas oldalak tökéletesen körülölelik a telefont, és nagyon könnyűvé teszik a tok felszerelését. A kissé megemelt külső élek védik a telefon képernyőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséje körüli megemelt külső élek megvédik az optikát a töréstől vagy karcolódástól.

A terméket a Karl Lagerfeld márka licencével gyártották.

Műszaki adatok
Kollekció: Gripstand Saffiano Choupette Pin
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC/Ökobőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 11 / Xr 6.1"

FIGYELEM! Az iPhone Xr esetében a kamera kivágása nagyobb lesz, és ez nem tárgya reklamációnak.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett