Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339319038 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld FW Metal Plate MagSafe iPhone 16 Pro Max tok - Pink


Cikkszám: KF002337-0 | EAN/Vonalkód: 3666339319038 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld FW Metal Plate MagSafe iPhone 16 Pro Max tok - Pink


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld FW Metal Plate MagSafe

A FW Metal Plate MagSafe sorozat tökéletes megoldás azok számára, akik harmonizációt szeretnének a funkcionalitás és az egyedülálló stílus között okostelefonjuk számára. Megbízható védelmet nyújt, ez a kivételes kollekció nemcsak biztonságban tartja a készüléket, de egyedi karaktert is ad neki, figyelmet vonzva különleges dizájnjával.

Hangsúlyozza kifinomultságát!

Ez az elegáns tok magas minőségű öko-bőrből készült, amely finom, matt megjelenést biztosít neki. Emellett, fém betétekkel rendelkezik a kamera kerete körül és az oldalsó gombokon, melyek a részletekre való odafigyelést hangsúlyozzák. A tok alsó részén található egy embléma a Karl Lagerfeld logóval, ami luxus érzetet kölcsönöz az egésznek.

Megbízható védelmet nyújt!

A tok hatékonyan védi az ütésektől, elnyeli a sokkokat és növeli a telefon biztonságát. A borítók enyhén megemelt élekkel rendelkeznek, amelyek védelmet nyújtanak a kijelző és a kamera lencséje számára a karcolások vagy törések ellen. A tok tökéletesen illeszkedik, minden gombra van fedőréteg és kivágások a portok számára.

Töltse a telefonját a tok eltávolítása nélkül!

A mágneses gyűrű nemcsak a MagSafe vezeték nélküli töltővel való kompatibilitást garantálja, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, de stabilan tartja is a készüléket a töltési folyamat során. Ez megszünteti a lehetséges elcsúszásokat vagy áramkimaradásokat. Ennek köszönhetően a tok nemcsak esztétikai kiegészítővé válik, hanem funkcionális eszközzé is a mindennapi használatra. A tok a Karl Lagerfeld márka licence alapján készült.

Műszaki adatok:
Gyűjtemény: FW Metal Plate MagSafe
Típus: Hardcase
Anyag: Öko-bőr/Alumínium
Szín: Pink
Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max 6.9 hüvelyk

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett