Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339318895 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld FW Metal Plate MagSafe iPhone 16 Plus tok - Fekete


Cikkszám: KF002338-0 | EAN/Vonalkód: 3666339318895 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld FW Metal Plate MagSafe iPhone 16 Plus tok - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld FW Metal Plate MagSafe

A FW Metal Plate MagSafe sorozat tökéletes megoldás azok számára, akik szeretnék ötvözni a funkcionalitást és a kivételes stílust az okostelefonjuk számára. Szolid védelmet nyújtva, ez a kivételes kollekció nem csak a készüléket védi, hanem egyedi karaktert is ad neki, figyelemfelkeltő megjelenésével.

Emeld ki kifinomultságodat

Ez az elegáns tok kiváló minőségű öko-bőrből készült, amely finom, matt megjelenést kölcsönöz neki. Ezenkívül fém betétekkel van ellátva a kamera kerete és az oldalsó gombok körül, ami tovább hangsúlyozza a részletekre való odafigyelést. A tok alsó részén található embléma a Karla Lagerfeld logóval, amely luxus érzetet ad az egésznek.

Nyújtson megbízható védelmet

A tok hatékonyan védi az ütésektől, elnyeli a rázkódásokat és növeli a telefon biztonságát. A tok enyhén megemelt élekkel rendelkezik, így a képernyő és a kamerás objektív is védve van a karcolásoktól vagy töréstől. A tok tökéletesen illeszkedik, rendelkezik minden gombfedővel és port kivágással.

Töltsd fel a telefonod anélkül, hogy levennéd a tokot!

A mágneses gyűrű nem csak a MagSafe vezeték nélküli töltővel való kompatibilitást garantálja, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem stabil tartást is biztosít a készülék számára a töltési folyamat során. Ez kiküszöböli az esetleges elmozdulásokat vagy áramkimaradásokat. Ennek köszönhetően a tok nem csak esztétikus kiegészítő lesz, hanem egy funkcionális eszköz a mindennapi használatra. A tok a Karl Lagerfeld márka engedélyével készült.

Műszaki adatok

Gyűjtemény: FW Metal Plate MagSafe

Típus: Keménytok

Anyag: Öko-bőr/Alumínium

Szín: Fekete

Kompatibilitás: iPhone 16 Plus 6,7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett