Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339165307 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Fixed Glitter Choupette Logo Metal Pin tok iPhone 15 Pro Max - Ezüst


Cikkszám: KF001788-0 | EAN/Vonalkód: 3666339165307 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Fixed Glitter Choupette Logo Metal Pin tok iPhone 15 Pro Max - Ezüst


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Glitter Choupette Logo Metal Logo: Egy nagyon elegáns kollekció, amelyet a Karl Lagerfeld divatházzal együttműködésben hoztak létre olyan emberek számára, akik értékelik a rangos kiegészítőket, és szeretik luxussal körülvenni magukat. Ez a divatos tok tökéletes azoknak, akik szeretik egyértelműen hangsúlyozni kötődésüket egy elismert ruházati márkához, és egyidejűleg biztosítani szeretnék készülékük legmagasabb szintű védelmét.

Tökéletesen illeszkedő tokok: A tokot úgy tervezték, hogy pontosan illeszkedjen a készülékhez, így nem kell aggódnia, hogy a készülék kicsúszik a tokból. A kollekció védelmet nyújt az esések ellen, elnyeli az ütéseket és növeli a telefon biztonságát. A tokok enyhén megemelt élekkel rendelkeznek, aminek köszönhetően a képernyő és a kamera lencséje védve van a karcolásoktól vagy sérülésektől. A tok tökéletesen illeszkedik, és minden gombborítással és portkivágással rendelkezik.

Masszív konstrukció: Ez az elegáns tok nem csak a felhasználó eleganciáját emeli ki, hanem mindenekelőtt garantálja a készülék biztonságát a véletlen sérülésekkel és ütközésekkel szemben. A tok innovatív kialakítása tartós poliuretán alapú, amely nemcsak a mindennapi kopásokkal szembeni ellenállást biztosítja, hanem hosszú ideig megőrzi esztétikai integritását. Minden tok hátulja polikarbonáttal van megerősítve, amely garantálja a törés elleni védelmet.

Csillogás és figyelem felkeltés: Ez az egyedülálló kollekció a csillogó csillámrétegnek köszönhetően vonzza a figyelmet, amely látványos fényt ad. A tokok egy fém folttal vannak díszítve a tervező szeretett macskájának - a gyönyörű Choupette-nek a képével. Az összhatást egy fémlemez egészíti ki Karl Lagerfeld logójával, amely igazolja a kiváló minőséget és azokat az autentikus termékeket, amelyekért ez a híres márka felelős.

A terméket a Karl Lagerfeld márka engedélyével gyártották.

Műszaki adatok:
- Kollekció: Glitter Choupette Logo Metal Logo
- Típus: Hardcase
- Anyag: TPU
- Szín: Ezüst
- Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett