Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339162542 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Choupette MagSafe tok iPhone 15 Pro Max - rózsaszín


Cikkszám: KF001737-0 | EAN/Vonalkód: 3666339162542 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Choupette MagSafe tok iPhone 15 Pro Max - rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az IML Choupette MagSafe kollekció a kifinomult megjelenés és a kiváló minőség ötvözete. Ez a védőtok egyedülálló lehetőség azok számára, akik divatos kiegészítőket keresnek és stílusos megjelenést szeretnének biztosítani. Az IML Choupette MagSafe kollekciójával kiemelheted a kifogástalan stílusodat és a kedvelt ruhamárkához való kötődésedet, miközben a készüléked legmagasabb szintű védelmét biztosítod.

Tartós anyagok és kiváló kidolgozás
A kollekció gyártásához csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel. Erős és kemény polikarbonátot (hátlap) használtak, amely erősíti a telefon hátlapját a törés ellen. Rugalmas termoplasztikus poliuretánt használtak a készülék oldalaihoz, amely biztosítja a könnyű összeszerelést és szétszerelést, valamint védi a készülék oldalait a sérülések ellen. A telefontok biztonságosan illeszkedik a kezedbe és szinte tökéletesen illik a készülékhez, ami növeli a biztonságát és ellenállását az ütések és esések ellen. A tokok enyhén megemelt szélekkel rendelkeznek, melyek védik a képernyőt és a kamera lencséjét a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik és rendelkezik minden gombfedéllel és portkivágással.

Jellegzetes és elegáns megjelenés
Az IML Choupette MagSafe kollekció tokja tökéletesen kiemeli az iPhone egyedi dizájnját a híres Choupette macska képével. A grafika középen található a gyűrű közepén, mégis finom és tökéletesen illeszkedik az egész tok stílusához. A díszítések egy finom poliuretán réteggel vannak bevonva, amely ellenállóvá teszi őket a kopással szemben, így a tokok hosszú ideig kifogástalan megjelenésűek maradnak.

Kényelmes telefon töltés
A kollekciót MagSafe mágneses gyűrűvel gazdagították, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. Mostantól felejtsd el a tok eltávolítását a telefon töltéséhez - a kollekció lehetővé teszi a telefon akkumulátorának kényelmes töltését anélkül, hogy aggódnál a kamera véletlen sérülése miatt. Termék a Karl Lagerfeld márka licencével készült.

Technikai adatok:
Kollekció: IML Choupette MagSafe
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC
Szín: Rózsaszín
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett