Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339165758 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Crossbody Saffiano Metal Pin Karl & Choupette tok iPhone 15 - fekete


Cikkszám: KF001755-0 | EAN/Vonalkód: 3666339165758 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Crossbody Saffiano Metal Pin Karl & Choupette tok iPhone 15 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Crossbody Saffiano Metal Pin Karl & Choupette egy egyedi és avantgárd sorozat, amely stílusos kiegészítővé teszi a telefonodat hétköznapi megjelenésedhez. A Saffiano Karl & Choupette kollekció kiegészítői tökéletes választást nyújtanak azoknak, akik egyedi védelmet keresnek az iPhone-juk számára luxus stílusban.

Kiváló minőségű anyagok és tökéletes védelem
Minden tok ebben a kollekcióban nagy odafigyeléssel, a legmagasabb minőségű anyagokból készült. A tok hátlapja polikarbonátból (PC) készült, ami biztosítja a tartósságot és a karcállóságot, míg a tok oldalai rugalmas poliuretánból (PU) készültek, ami kiválóan védi a telefont az ütésektől, emellett pedig könnyű beállítani a tokot a telefonhoz. Kissé megemelt külső élek védik a telefon képernyőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséjének körüli megemelt élek megóvják az optikát a töréstől vagy karcolódástól. A stílusos védőtok úgy lett tervezve, hogy védje készüléked és egyben divatos megjelenést kölcsönözzön neki.

Jellemző képek
A kollekciót háromdimenziós fém plakett díszíti az excentrikus tervező és szeretett macskája, Choupette képével. Ezt egészíti ki egy fémlemez a Karl Lagerfeld logóval, amely megerősíti a termékek kiváló minőségét és hitelességét, amelyért ez a híres márka felelős.

További funkcionalitás
A tokot praktikus keresztpánttal látták el, amely kivételes funkcionalitást biztosít. Ez a pánt lehetővé teszi a tok viselését a nyak körül vagy a vállon, biztosítva a kényelmes hozzáférést az eszközhöz, miközben szabad mozgást biztosít. A pánt masszívan készült, nemcsak praktikus használatot biztosít, hanem gazdagítja is a tok teljes megjelenését, így ideális választás azok számára, akik az elegancia és a praktikusság kombinációját értékelik egy termékben.

A terméket Karl Lagerfeld licenc alapján gyártották.

Műszaki adatok:
Kollekció: Crossbody Saffiano Metal Pin Karl & Choupette
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC/Eco-bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 6,1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett