Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6956116773861 Márka: JOYROOM

Joyroom SY-C02 2in1 DAC adapter USB-C to USB-C / 3.5 mm mini jack - fekete


Cikkszám: SY-C02 | EAN/Vonalkód: 6956116773861 | Márka: JOYROOM

Joyroom SY-C02 2in1 DAC adapter USB-C to USB-C / 3.5 mm mini jack - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom SY-C02 - egy eszköz, amely lehetővé teszi a zenelejátszást és az okostelefonok egyidejű töltését. Kis méretével és sokoldalú funkcióival a Joyroom SY-C02 nemcsak, hogy praktikus megoldás, hanem megoldja az eszköz csatlakozási kompatibilitási problémáit is. Az adapter rendelkezik egy DAC digitális-analóg átalakítóval. Az adapter nem kompatibilis az iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max modellekkel.

A Joyroom SY-C02 legfontosabb előnyei:
- Zene és töltés egyszerre: Ennek az adapternek köszönhetően élvezheti kedvenc zenéit és egyidejűleg töltheti az eszközét, így az elektronikai eszközök használata még hatékonyabb.
- Kompakt méret, tökéletes utazáshoz: A Joyroom SY-C02 kis mérete miatt ideális útitárs. Legyen szó üzleti útról vagy nyaralásról, mindig nálad lehet az alapvető szórakoztató és töltő eszköz.

Műszaki adatok:
- Márka: Joyroom
- Modell: SY-C02
- Szín: Fekete
- Csatlakozó típus:
- 1x USB-C (férfi)
- 1x USB-C 60W (női)
- 1x 3.5 mm mini jack (női)
- Maximális teljesítmény: 60W
- Hang átalakító: DAC
- Anyag: alumínium ötvözet + nejlon fonat
- Kábel hossza: 0.14 m

Zenelejátszás és eszköztöltés egyszerre:
A Joyroom SY-C02 egyik legfontosabb funkciója, hogy lehetővé teszi a zenelejátszást és az eszköz töltését egyidejűleg. Így egyetlen kedvenc dallamot sem fogsz elmulasztani, még akkor sem, ha az eszközöd energiára szorul.

Kompakt méret, tökéletes utazáshoz:
Utazás közben fontos, hogy olyan eszközeid legyenek, melyek nem foglalnak sok helyet. A Joyroom SY-C02 nemcsak sokoldalú, hanem kompakt is, így könnyedén elfér a táskádban vagy zsebedben, mindig készen állva a használatra.

Teljesítmény kéznél:
A zenelejátszás csatlakozó és a töltés egy kis eszközben egyesítve új szintet hoz a kényelem és funkcionalitás terén. Tökéletes utazáshoz, lehetővé téve, hogy élvezd kedvenc dalaidat anélkül, hogy az akkumulátor állapota miatt kellene aggódnod. Ne hagyd, hogy az energiahiány megszakítsa a szórakozást.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett