Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6921002655705 Márka: Mcdodo

2 az 1-ben Audio Adapter Mcdodo CA-5570 2 az 1-ben USB-C - 2x USB-C átalakító kábel


Cikkszám: CA-5570 | EAN/Vonalkód: 6921002655705 | Márka: Mcdodo

2 az 1-ben Audio Adapter Mcdodo CA-5570 2 az 1-ben USB-C - 2x USB-C átalakító kábel


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

2 az 1-ben Audio Adapter Mcdodo CA-5570 2 az 1-ben USB-C - 2x USB-C átalakító kábel.
A Mcdodo CA-5570 audio adapter lehetővé teszi, hogy USB-C fejhallgatót csatlakoztass kiválasztott eszközöd USB-C portjához, és egyúttal gyors PD 60W-os töltést is nyújt. Tökéletesen működik filmnézéshez, játékhoz és telefonhívásokhoz, veszteségmentes hangminőséget és kivételes tartósságot biztosítva. Hosszú ideig hű társad lesz.

Kiváló hangminőség:
Ne aggódj a zaj, interferencia, kellemetlen hangok vagy egyéb zavarok miatt. Az adapter nagy teljesítményű HD audio chipet tartalmaz, ami garantálja a veszteségmentes, magas hűségű hangminőséget. Élvezd a tiszta hangot és fedezd fel újra a kedvenc dalaidat!

Töltés és audiólejátszás egyszerre:
Az adapter két USB-C porttal rendelkezik - egy a fejhallgatók csatlakoztatásához és egy a gyors töltéshez (PD 60W) az eszközöd számára. Ez lehetővé teszi, hogy filmeket nézz, élő közvetítéseket készíts, vagy videokonferenciákon vegyél részt anélkül, hogy aggódnod kellene a telefon vagy tablet váratlan lemerülése miatt.

Még több lehetőség:
Beszélj kényelmesen telefonon és élvezd a kiváló hangminőséget. Az adapter támogatja a telefonhívások funkcióját, tiszta, zajmentes hangot nyújtva. De ez nem minden, amit tud - a CA-5570 modell kompatibilis a vezérlőgombokkal ellátott fejhallgatókkal. Így könnyedén állíthatod a hangerőt, ugorhatsz dalokra vagy fogadhatod a hívásokat anélkül, hogy minden alkalommal fel kellene oldanod az okostelefonodat. Megjegyzés: néhány vezérlőfunkció nem támogatott az iPhone 15 esetében.

Széleskörű kompatibilitás:
Ne aggódj a kompatibilitási problémák miatt. Az adapter tökéletesen működik a legtöbb USB-C fejhallgatóval és eszközzel, mint például okostelefonok, tabletek vagy laptopok. Nem számít, milyen eszközt használsz napi szinten, a Mcdodo-val szinte bármilyen helyzetben élvezheted a nagyszerű hangminőséget.

Megnövelt konstrukció:
A többrétegű árnyékolás miatt az adapter ellenáll az interferenciának, így nem kell aggódnod a zavaró zaj miatt. A termék nagyon tartós - az alumínium ötvözet ház védi a sérülésektől és kopástól. Kábele és csatlakozói szintén nagyon tartósak - nem kell aggódnod, hogy túl gyorsan elromlanak.

Márka: Mcdodo

Név: 2 az 1-ben USB-C - Dual USB-C Audio Adapter

Modell: CA-5570

Típus: USB-C - 2x USB-C

Áramerősség: 3 A (maximum 60 W)

Anyag: Alumínium ötvözet + nejlon

Súly: 15 g

Kábel hossza: 12,5 cm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett