Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976788020629 Márka: JOYROOM

Joyroom PN-15B2 Magsafe Glacier tok iPhone 15 Pro-hoz (átlátszó)


Cikkszám: PN-15B2 Magsafe Clea | EAN/Vonalkód: 6976788020629 | Márka: JOYROOM

Joyroom PN-15B2 Magsafe Glacier tok iPhone 15 Pro-hoz (átlátszó)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom PN-15B2 Magsafe Glacier tok iPhone 15 Pro-hoz (átlátszó)

Vigyél egy kis eleganciát az életedbe a Joyroom segítségével. A Glacier sorozat mágneses tokját magasfényű kristályok különböztetik meg, amelyek precízen vannak elhelyezve a telefon lencséjénél. Magas minőségű anyagokat használtak a készítése során, amelyek biztosítják az ellenállást a használat nyomai ellen, így az iPhone 15 Pro mindig esztétikus megjelenésű marad. Ezenkívül a beépített mágneses gyűrű lehetővé teszi a MagSafe kiegészítők kényelmes használatát.

Magas minőségű kristályok
A Joyroom Glacier tokot a gleccserek szépsége ihlette. A kiválasztott magas fényű kristályok, amelyek díszítik a kiegészítőt, ugyanabból a gyárból származnak, mint a híres Swarovski kristályok. A kézi berakás és az előrehaladott technikáknak köszönhetően minden részlet tökéletes lett.

Tartós anyagok
A Joyroom Glacier tok gyártásához német Bayer anyagokat használtak, amelyek tartósságot és sárgulással szembeni ellenállást biztosítanak. Az innovatív AR bevonat, amely nanotechnológiával készült, illetve az oleofób bevonat védi a zsíros és ujjlenyomat nyomoktól - ennek eredményeként a kiegészítő mindig esztétikus megjelenésű marad.

Mágneses kialakítás
A Joyroom Glacier tok mágneses gyűrűvel van felszerelve, amely lehetővé teszi a MagSafe töltők és kiegészítők használatát. Ezáltal a termék nemcsak vizuálisan lenyűgöző, hanem rendkívül funkcionális is.

Gyártó: Joyroom
Modell: PN-15B2
Sorozat: Glacier
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro
Szín: átlátszó

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett