Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6956116714499 Márka: JOYROOM

Joyroom JR-ZS368 mágneses kábelrendező - fehér (6 db)


Cikkszám: JR-ZS368_W6 | EAN/Vonalkód: 6956116714499 | Márka: JOYROOM

Joyroom JR-ZS368 mágneses kábelrendező - fehér (6 db)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom JR-ZS368 mágneses kábelrendező - fehér (6 db) Keresel egy hatékony módot a kábeleid rendezésére? A Joyroom JR-ZS368 mágneses kábelrendező a tökéletes megoldás bárkinek, aki értékeli a rendet és a funkcionalitást. A precízen tervezett nyílásoknak köszönhetően, amelyek különféle kábeleket képesek befogadni, az íróasztalod, az autód vagy a munkaterületed mindig rendezett lesz. A mágneses rögzítési rendszer lehetővé teszi a kábelek könnyű és gyors használatát egy kézzel, és a magas minőségű akril ragasztó garantálja a szilárd tapadást a felülethez. A kompakt kialakítás azt jelenti, hogy a rendező nem foglal sok helyet, és a készletben akár 6 darab található.
Specifikáció:
- Márka: Ugreen
- Modell: JR-ZS368
- Telepítési módszer: akril szalag
- Darabszám a készletben: 6
- Kompatibilitás: kábelek 7,5 mm átmérőig
- Anyag: ABS + PC
- Szín: fehér

A Joyroom JR-ZS368 mágneses kábelrendező legfontosabb előnyei:
- Kiváló kábelrendezés. Az rendező 7,5 mm átmérőjű nyílásokkal rendelkezik, amelyek különféle kábeleket, például USB, HDMI vagy tápvezetékeket képesek befogadni.
- Könnyű kábelkezelés egy kézzel. Az innovatív mágneses rögzítési rendszer 60°-os forgó mechanizmussal lehetővé teszi a kábelek könnyű elhelyezését és eltávolítását.
- Szilárd tapadást garantál a felülethez. Az akril párna javítja a tapadást sima, tiszta felületeken, például fán, üvegen és kerámián.
- Rendtartás a munkaterületen. A 6 darabos rendezőkészlet lehetővé teszi a kábelek hatékony kezelését az íróasztalon, az asztal sarkain vagy az autó műszerfalán.
- Nem foglal sok helyet. A 22 mm széles karcsú kialakításnak köszönhetően az rendező könnyen elfér szűk helyeken, a telepítése pedig egyszerű és gyors.

Hatékony kábelrendezés A Joyroom JR-ZS368 kábelrendezővel a kábeleid mindig rendben lesznek. A 7,5 mm átmérőjű nyílások tökéletesen illeszkednek különféle kábelekhez: a töltőktől a tápkábelekig. Az rendező biztosítja a rendet és a kábelek könnyű hozzáférhetőségét otthon, az irodában vagy az autóban.

Könnyű kábelkezelés egy kézzel A Joyroom JR-ZS368 rendező mágneses rögzítési rendszere valódi innováció. A 60°-os forgó mechanizmusnak és a mágneses zárnak köszönhetően egy kézzel könnyedén beillesztheted és eltávolíthatod a kábeleket. Ez az ideális megoldás azok számára, akik értékelik a kényelmet és a funkcionalitást.

Szilárd tapadás a felülethez A Joyroom JR-ZS368 rendező egy továbbfejlesztett akril párnával van felszerelve, amely erős tapadást biztosít különböző felületeken, például fán, üvegen és kerámián. Emellett nem hagy nyomot eltávolítás után, és tartalmaz egy tartalék párnát az újrafelhasználáshoz.

Rend megtartása a munkaterületen A 6 darabos Joyroom JR-ZS368 kábelrendezőkészlettel az íróasztalod, asztalod vagy autó műszerfalad mindig rendezett lesz és mentes lesz a kusza kábelektől. Az rendező hatékonyan kezeli a kábeleket, segítve a tiszta és rendezett tér fenntartását.

Karcsú és diszkrét kialakítás A Joyroom JR-ZS368 karcsú kialakítása mindössze 22 mm széles, így könnyen elfér szűk helyeken. A telepítés egyszerű - csak tisztítsd meg a felületet, nyomd oda a rendezőt 30 másodpercig, és várj 12-24 órát az optimális tapadás érdekében.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett