Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941237100269 Márka: JOYROOM

Joyroom JR-CCB01 48W FM transmitter 2x USB-A USB-C két mikrofonnal - fekete


Cikkszám: Joyroom JR-CCB01 48W Dual-Mic Car Wireless FM Transmitter-Black | EAN/Vonalkód: 6941237100269 | Márka: JOYROOM

Joyroom JR-CCB01 48W FM transmitter 2x USB-A USB-C két mikrofonnal - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

7900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Joyroom JR-CCB01 48W FM transmitter kettős mikrofonnal és 3 porttal - Fekete egy forradalom a zenei élmények világában! Ismerje meg a Joyroom JR-CCB01-et - egy autós FM transmittert, amely nemcsak erőteljes és mély basszus hangzással büszkélkedhet, hanem egy modern Bluetooth 5.3 chipet is tartalmaz, ami gyorsabb és stabilabb kapcsolatot garantál. A 48W kimeneti teljesítményével egyszerre két eszközt is gyorsan feltölthet, és a színes LED gyűrű karaktert ad bármelyik térnek. Mindezt a sok protokollal való kompatibilitás és a két zenei módnak, valamint a pendrive csatlakoztatási lehetőségének köszönhetően kényelmesen használhatja.

A Joyroom JR-CCB01 FM transmitter kettős mikrofonnal legfontosabb előnyei:
- Felfedezi a basszus igazi erejét. Erőteljes és mély basszus hangzás, amely minden dallamot élettel telibbé tesz, kifejezőbbé és energikusabbá varázsol.
- Biztosítja a gondtalan hangátvitelt. A Bluetooth 5.3 chipnek köszönhetően a kapcsolat gyorsabb és stabilabb.
- Nem kell választania, melyik eszközt töltse fel először. A 48W kimeneti teljesítménynek köszönhetően az egyszerre való töltés nemcsak lehetséges, hanem villámgyors is.
- Valóban elegánsan fest az autó belsejében. A transmitter beépített színes LED gyűrűvel rendelkezik.
- Könnyű használat. Két hangforrással működik - Bluetooth 5.3 és egy USB-A pendrive.

Specifikáció:
- Márka: Joyroom
- Modell: JR-CCB01
- Bemenet: DC 12-24V
- Kimenet:
- USB-C: 5V/3A, 9V/3A, 12V/2.5A, 15V/2A, 20V/1.5A (30W)
- PPS: 3.3-11V/3A
- USB-A: 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A (18W)
- Összesített kimeneti teljesítmény: 48W (max)
- Méretek: 77.5 x 47 x 44 mm
- Tömeg: 40 g
- Szín: Fekete

Kiemelkedő hangminőség Mély és erőteljes basszus hangzás - ez különbözteti meg a Joyroom JR-CCB01 FM transmittert, amely az autós zenei élményt teljesen új szintre emeli. Minden hangjegy, minden akkord teltebben hangzik, mintha egy valódi koncert közepén lennél.

Gyors és stabil kapcsolat A modern Bluetooth 5.3 chipnek köszönhetően a kapcsolat nemcsak gyorsabb, hanem mindenekelőtt stabil is. Ez zökkenőmentes zenei átvitelt jelent, megszakítások és késések nélkül, még zsúfolt helyeken vagy utazás közben is.

Univerzális használat A számos protokollal való kompatibilitásnak és a pendrive csatlakoztatási lehetőségének köszönhetően a Joyroom JR-CCB01 FM transmitter alkalmazkodik az Ön igényeihez. Két zenei módja lehetővé teszi, hogy válassza ki az optimális hangforrást. Bluetooth vagy pendrive? Az Ön választása.

Több eszköz töltése A Joyroom JR-CCB01 transmitter 48W kimeneti teljesítménye lehetővé teszi, hogy egyszerre két eszközt gyorsan és hatékonyan töltsön fel. Ennek köszönhetően többé nem kell választania okostelefonja és

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett