Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941237108173 Márka: JOYROOM

Joyroom biciklis telefontartó fekete (JR-ZS360)


Cikkszám: JR-ZS360 Black | EAN/Vonalkód: 6941237108173 | Márka: JOYROOM

Joyroom biciklis telefontartó fekete (JR-ZS360)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom biciklis telefontartó fekete (JR-ZS360) Vegyen teljes irányítást okostelefonja felett kerékpározás közben a Joyroom fekete biciklis telefontartóval (JR-ZS360). Ez az erős tartó biztonságot és kényelmet nyújt, fejlett funkcióival még élvezetesebbé téve a kerékpározást. Fő előnyök:
- Négy sarokvédelem: Az innovatív négy sarokvédelmi rendszer teljes körű biztonságot garantál, az erős reteszelő mechanizmus pedig biztos tartást ad okostelefonjának utazás közben.
- Szilikon védelem: A négy sarkon és a hátlapon található szilikonvédelem hatékonyan nyeli el a rázkódásokat, még nehéz terepviszonyok között is védve telefonját.
- Széles kompatibilitás: A tartó széles körben kompatibilis, támogatva a 4,7-től 6,7 hüvelykes méretű telefonokat, még vastag tokokkal is.
- 360°-os szabad forgás: A teljes 360 fokos forgás lehetővé teszi a nézőszög könnyű beállítását. A tartó Face ID és ujjlenyomat támogatást is nyújt, megkönnyítve a használatot kerékpározás közben is.
- Javított kormánybilincs: A szilárd kormánybilincs teljesen fel lett újítva, tartósságot és széles kompatibilitást biztosítva különféle kormánytípusokkal.

Műszaki adatok:
- Modell: JR-ZS360
- Anyag: PC+ABS
- Súly: 230g
- Telefon mérete: 4.7-6.7”

Négyszögletű védelem a maximális biztonságért Az innovatív négyszögletű védelem garantálja, hogy okostelefonja minden utazás során biztonságban maradjon. A reteszelő mechanizmus továbbá védi a véletlenszerű kieséstől. Szilikon védelem a rázkódások elnyelésére A sarkokon és a hátlapon található szilikonvédelem hatékonyan nyeli el a rázkódásokat, még nehéz terepviszonyok között is védve a telefonját a károsodástól. 360°-os szabad forgás a tökéletes kényelem érdekében A teljes 360 fokos forgás lehetővé teszi a nézőszög személyre szabott beállítását. A Face ID és ujjlenyomat támogatás pedig továbbra is egyszerűvé teszi a telefon használatát kerékpározás közben.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett