Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6956116755348 Márka: JOYROOM

Joyroom JR-ZS265 univerzális fém biciklis és motoros telefontartó fekete-piros


| EAN/Vonalkód: 6956116755348 | Márka: JOYROOM

Joyroom JR-ZS265 univerzális fém biciklis és motoros telefontartó fekete-piros


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

6500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom JR-ZS265 kerékpártartó telefonokhoz (fekete)
Univerzális kerékpártartót keres telefonjához? A Joyroom JR-ZS265 biztosan megfelel az elvárásainak! A termék kiváló minőségű anyagokból készült, továbbfejlesztett karjainak köszönhetően bármilyen körülmények között biztosítja a telefonnak a szükséges stabilitást. A szilikon felületek védik a készüléket az ütésektől, az állítható karok pedig lehetővé teszik egy 4,7-6,8 hüvelykes okostelefon felszerelését. A telefon függőleges helyzetét 270°-on belül állíthatja be, és függőlegesről vízszintesre változtathatja. A tartó alkalmas kerékpárokhoz, motorkerékpárokhoz és robogókhoz, és a felszerelése sem okoz gondot.

Robusztus kialakítás
A Joyroom JR-ZS265 egy kivételes termék, amely kiváló minőségű anyagokból készül. A fém konstrukció páratlan stabilitást biztosít. Nem rozsdásodik és ellenáll a sérüléseknek, így biztosan sokáig fog szolgálni. A továbbfejlesztett karokat megerősítették és szilikon réteggel egészítették ki, így telefonja minden körülmények között teljesen biztonságban lesz vezetés közben.

Kényelmes használat
Egyetlen kattintással működik a tartó mechanizmusa. A karok kitágulnak, így kényelmesen elhelyezheti a telefont a tartóban, majd könnyedén beállíthatja a szélességüket, hogy illeszkedjen a telefonhoz. Egy kézzel megcsinálod! Csak egy másodpercbe telik, amíg kiveszi a telefont a tartóból. A tartó rögzítése a kormánykerékre gyerekjáték, és nem okoz problémát.

Testreszabása az Ön preferenciái szerint
A tartó a kényelem szem előtt tartásával készült, így lehetővé teszi a telefon tetszőleges pozícióba helyezését. A mozgatható fej lehetővé teszi, hogy telefonját 270°-os szagittális tengelyben mozgassa, így szükség szerint döntheti. Sőt, a 360°-os elforgatási lehetőség lehetővé teszi, hogy a telefont függőlegesen és vízszintesen is elhelyezze. Használja tetszés szerint a navigációt, és élvezze a teljes szabadságot!

A csomagban:
Kerékpártartó x 1
Rögzítőkar x 1

GyártóJoyroom
ModellJR-ZS265
SzínFekete
Kompatibilitás4,7-6,8 hüvelykes telefonok

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett