Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6956116773786 Márka: JOYROOM

Joyroom Audio Transfer Series SY-A07 Mini Jack 3.5mm/USB-C Kábel 1.2m - Fekete


Cikkszám: Joyroom SY A07 Audio Transfer Series AUX Audio Cable (Type C to 3.5mm) 1.2m Black | EAN/Vonalkód: 6956116773786 | Márka: JOYROOM

Joyroom Audio Transfer Series SY-A07 Mini Jack 3.5mm/USB-C Kábel 1.2m - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom Audio Transfer Series SY-A07 3.5mm Mini Jack to USB-C Kábel 1.2m - Fekete Fedezd fel a hangzás új éráját a Joyroom Audio Transfer Series SY-A07 kábellel. 3.5 mm-es mini jack (AUX) és USB-C csatlakozóval rendelkezik. Innovatív technológiák és szilárd kivitelezés kombinációja. Bemutatjuk ennek a kiegészítőnek a fő jellemzőit, melyek még intenzívebbé és kielégítőbbé teszik a hangélményt.

A Joyroom Audio Transfer Series SY-A07 kábel fő előnyei:
- Támogatja a telefon USB-C csatlakozását 3.5mm-es audio készülékekhez. Most könnyedén csatlakoztathatod telefonodat hangszórókhoz, fejhallgatókhoz, MP3 lejátszókhoz és egyéb audio készülékekhez.
- HiFi hangzás, sztereó hanghatás visszaállítása. Tökéletes hangminőséget érhetsz el.
- Széles körben kompatibilis USB-C eszközökkel. Köszönhetően a fejlett DAC chipnek.
- Kiküszöböli az interferenciát, tiszta hangzást nyújt. Varnírozott rézmagja zavarásgátló tulajdonságokkal bír.
- Tartós és stabil kapcsolatot garantál. Aranyozott csatlakozók biztosítják a stabil kapcsolatot, illenek a 10.000 csatlakozási tesztnek.
- Tartós nejlon bevonat védi a kábelt a hajlításoktól és megtörésektől, biztosítva a hosszú élettartamot. A precíz nejlon bevonat növeli a tartósságot.
- Az alumínium ház tartós és karcálló. A szilárd ház mechanikai védelmet nyújt a kábel számára.

Csatlakoztasd telefonodat audio készülékekhez A Joyroom Audio Transfer Series SY-A07 kábel lehetővé teszi, hogy könnyedén csatlakoztasd telefonodat bármely 3.5 mm-es jack csatlakozóval rendelkező audio készülékhez. Így egyszerűen továbbíthatod a hangot telefonodról hangszórókra, fejhallgatókra vagy más eszközökre.

Magas minőségű HiFi hangzás A Joyroom Audio Transfer Series SY-A07 kábel még jobbá teszi kedvenc zenéidet. Minden hang intenzívebb lesz, és a zene új dimenziót kap. Az integrált DAC audio dekódoló chip zökkenőmentes hangátvitelt és széles kompatibilitást biztosít az USB-C eszközökkel. Akár telefont, tabletet vagy más eszközt használsz, a Joyroom SY-A07 kábel tiszta és stabil hangzást nyújt.

Élvezd a hangot zavarok nélkül A Joyroom Audio Transfer Series SY-A07 kábel zavar- és zajmentesítést biztosít varnéros rézmagjával. Élvezd a tiszta és tiszta hangzást zavaró tényezők nélkül, még a legigényesebb körülmények között is.

Hosszú távú használatra készen Az aranyozott csatlakozók nem csak stabil kapcsolatot biztosítanak, hanem több mint 10.000 csatlakozást is kibírnak. Ez azt jelenti, hogy a Joyroom Audio Transfer Series SY-A07 kábel évekig használatra kész lesz, függetlenül attól, hogy hányszor dugod be és húzod ki.

Tartósság és ellenállóság a károsodással szemben A precíz nejlon bevonat további védőréteget biztosít a Joyroom Audio Transfer Series SY-A07 kábel számára, így nem csak tartós, hanem rugalmas is. Nem számít, hányszor hajlítod meg, mindig visszanyeri eredeti formáját, megőrizve teljes funkcionalitását. A ház szilárd alumínium ötvözetből készül, amely nem csak tartós, hanem karcálló is. Tárold biztonságosan a kábelt a táskádban vagy zsebedben károsodástól való félelem nélkül.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett