Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303815104 Márka: UGREEN

Ugreen AV102 10510 kábel 3.5 mm mini jack (apa) / 2RCA (apa) 2m - szürke


Cikkszám: 10510-ugreen | EAN/Vonalkód: 6957303815104 | Márka: UGREEN

Ugreen AV102 10510 kábel 3.5 mm mini jack (apa) / 2RCA (apa) 2m - szürke


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen AV102 10510 kábel 3.5 mm mini jack (férfi) / 2RCA (férfi) csatlakozókkal, 2 m hosszú - fekete. Csatlakozzon a zene világához és élvezze a legmagasabb minőségű hangot. Az Ugreen AV102 analóg audiokábel lehetővé teszi telefonja, okostelefonja vagy más eszköze összekapcsolását audio berendezéssel, például erősítővel vagy aktív hangszórókkal. Az egyik oldalon 3.5 mm mini jack csatlakozóval, a másik oldalon pedig 2RCA csatlakozóval rendelkezik. A dugói aranyozottak és a magja teljes hosszában árnyékolt. Ez biztosítja a kiváló hangminőséget, amit minden zenekedvelő értékelni fog.

Műszaki adatok
- Márka: Ugreen
- Modell: Ugreen AV102 10510
- Csatlakozók:
- 3.5 mm mini jack (férfi)
- 2RCA (férfi)
- Hossz: 2 m
- Szín: Szürke

A Ugreen AV102 kábel legfontosabb előnyei:
- Lehetővé teszi a tiszta hangot zaj nélkül. A 24K aranyozott csatlakozók kiküszöbölik az interferenciát.
- Különféle eszközöket csatlakoztathat vele. Laptopot, tabletet, zenelejátszót vagy okostelefont csatlakoztathat különféle vevőkészülékekhez. Kompatibilis erősítőkkel, TV-kkel és hangszórókkal.
- Ellenáll a nyúlásnak és a terhelésnek. Nagy teherbírású anyagokból készül.
- Széles körű alkalmazási lehetőségek. Tökéletes otthoni és professzionális használatra is. Használhatja otthon, irodában és a felvételi stúdióban is.
- Egyszerű és kényelmes használat. Az intuitív kialakítás megkönnyíti az eszközök gyors és egyszerű csatlakoztatását.

Páratlan hangminőség torzítás nélkül
A tiszta hang torzítás nélkül minden zenekedvelő álma. Az Ugreen AV102 kábel 24K aranyozott csatlakozókkal van felszerelve, amelyek hatékonyan kiküszöbölik az összes zajt és interferenciát, garantálva a legmagasabb hangminőséget. Ennek köszönhetően minden hangjegy és hang tisztán és természetesen szólal meg.

Sokoldalú csatlakozási lehetőségek különféle eszközökhöz
Az Ugreen AV102 kábel univerzális megoldás az audio igényeid kielégítésére. Az olyan eszközökkel való kompatibilitásának köszönhetően, mint a laptopok, tabletek, zenelejátszók és okostelefonok, könnyedén csatlakoztathatja őket erősítőkhöz, TV-khez vagy hangszórókhoz. Ez a tökéletes eszköz, amely egyesíti a különböző hangvilágokat egy könnyen használható kábelben.

Tartósság, amelyre számíthat
A mindennapi használat során a kábel tartóssága nagy jelentőséggel bír. Az Ugreen AV102 kábel ellenáll a nyúlásnak és a terhelésnek, így nem kell aggódnia annak sérülése miatt. Magas minőségű anyagokból készült, és biztosítja a megbízhatóságot, így megszakítás nélkül élvezheti kedvenc zenéit.

Széles körű alkalmazási terület
Legyen szó otthonról, irodáról vagy felvételi stúdióról, az Ugreen AV102 kábel tökéletesen működik. Sokoldalúsága révén ideális eszköz mind otthoni, mind professzionális használatra. Ennek köszönhetően bármilyen helyzetben könnyedén csatlakoztathatja audio eszközeit.

Egyszerűség és kényelem a használat során
Az Ugreen AV102 kábel intuitív kialakítása rendkívül egyszerűvé és kényelmessé teszi annak használatát. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a gyors és problémamentes eszközcsatlakoztatás minimalizálja a konfigurációhoz szükséges időt. Így azonnal élvezheti a kiváló hangminőséget felesleges bonyodalmak nélkül.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett