Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941237161567 Márka: JOYROOM

Joyroom 360 teljes tok iPhone 13-hoz elő- és hátoldali borítással + edzett üveg kijelzővédő szürke (JR-BP927 tarnish)


Cikkszám: Joyroom JR-BP927 360° Full case + Screen protector (Through-hole bore) iP13-6.1 inch-tarnish | EAN/Vonalkód: 6941237161567 | Márka: JOYROOM

Joyroom 360 teljes tok iPhone 13-hoz elő- és hátoldali borítással + edzett üveg kijelzővédő szürke (JR-BP927 tarnish)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom 360 teljes tok iPhone 13-hoz elő- és hátoldali borítással + edzett üveg szürke (JR-BP927 tarnish) Egy tökéletesen illeszkedő tok az alapja a telefon hatékony védelmének. Modern készülék tulajdonosa vagy? Kínálatunkban megtalálod a magas minőségű, kompatibilis 2 az 1-ben készletet, amely tökéletesen védi a telefon hátulját, oldalait, előlapját és éleit. Nyugodtan használhatod mindennap, anélkül hogy mechanikai sérülések érnék. Emellett a telefon védett a szennyeződésektől (zsíros foltok, ujjlenyomatok) és a karcolásoktól.

Egy masszív tok divatos dizájnnal
Elegáns tok magas ütésállósággal, csúszásmentes és merev. Bizonyára megfelel az elvárásaidnak! A tok TPU műanyag és szilikon kombinációjából készült, amely egyszerre garantálja a merevséget és rugalmasságot, lehetővé téve a tökéletes illeszkedést az adott készülékmodellhez, és a telefon elejét a pontosan illeszkedő edzett üveg védi. Így biztos lehetsz abban, hogy a telefonod teljesen biztonságban van!

A szett ütés- és rázkódásálló
Biztosan többször is bedobod a telefonodat a táskádba vagy hátizsákodba, vagy hanyagul lelököd a kanapéról. A Joyroom 360 teljes toknak köszönhetően nem kell aggódnod a készülék műszaki állapota vagy megjelenése miatt, hogy az sérülés következtében megsérülne. A tokot és az üveget úgy tervezték, hogy az összeszerelés után egy teljes egészet alkossanak, így nem találsz majd egyetlen rést sem, amely ütéseknek és por felhalmozódásának lenne kitéve!

A legfontosabb jellemzők:
- Ultra-vékony - a tok vastagsága csak 0,76 mm
- Megerősített sarkok
- Tökéletes illeszkedés - nincs rés az üveg és a tok között
- Nem érzékeny az ujjlenyomatokra, karcolásokra és foltokra

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett