Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6956116733858 Márka: JOYROOM

Joyroom 14Q tok iPhone 14 tok átlátszó kamera fedéllel (JR-14Q1 átlátszó)


Cikkszám: JR-14Q1 | EAN/Vonalkód: 6956116733858 | Márka: JOYROOM

Joyroom 14Q tok iPhone 14 tok átlátszó kamera fedéllel (JR-14Q1 átlátszó)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom 14Q tok telefontok ház fedél kamera fedéllel Ez a rugalmas tok puha TPU gélből készült, amely hatékonyan védi telefonját az ütközések vagy esések okozta károktól. A borítás biztosítja azoknak a helyeknek a biztonságát, amelyek a leginkább ki vannak téve a meghibásodásnak. A tok tökéletesen illeszkedik a készülékhez, és gondoskodtak arról, hogy ne akadályozza az oldalsó gombok és a fejhallgató csatlakozók használatát. Ez egy nagyszerű választás azok számára, akik értékelik a tökéletes megjelenést. Egy speciális, beépített szerkezet a kamera sziget helyén további védelmet nyújt a telefon lencséinek.

Specifikáció:
- Márka: Joyroom
- Típus: Telefontok
- Anyag: TPU

A készlet tartalma:
- 1 x Védő telefontok

A legfontosabb jellemzők:
- Tökéletes illeszkedés a telefonhoz
- Megőrzi az eredeti színt
- Hátsó kamera védelem
- Könnyű fel- és leszerelés
- Kényelmes gombműködtetés
- További megerősített sarkok
- Tökéletes átlátszóság
- Nem sárgul

Teljes készülékvédelem
Szeretnéd, ha iPhone-od ellenállna az ütéseknek vagy leejtéseknek? Ez a tok megvédi a károktól, köszönhetően a modern anyagok használatának. A puha TPU gél elnyeli a sokkokat, védve a legsebezhetőbb helyeket. A kamera lencsék további védelmet kapnak a tok domború szélének formájában, amely elválasztja őket a felülettel való érintkezéstől.

Használati kényelem
A rugalmas gél könnyűvé és erőfeszítésmentessé teszi a tok fel- és levételét. Telepítése után a termék tökéletesen illeszkedik a telefonhoz, hatékony védelmet nyújtva nem csak az ütések, hanem a karcok ellen is. Kényelmesen használhatod az oldalsó gombokat és a töltőaljzatokat - a tok teljes mértékben alkalmazkodik hozzájuk. A TPU anyag kellemes tapintású és stabil fogást biztosít a telefon kézben tartásakor.

Modern megjelenés
Fenntarthatja telefonja tökéletes megjelenését anélkül, hogy aggódna az elsárgulás miatt. A tok nem változtat színt a külső tényezők, például a napfény vagy a nedvesség hatására. A galvanizált élek stílusos megjelenést biztosítanak.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett