Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6974050310096 Márka: Jonr

Jonr ED12 nedves és száraz akkumulátoros porszívó


Cikkszám: ED12WH | EAN/Vonalkód: 6974050310096 | Márka: Jonr

Jonr ED12 nedves és száraz akkumulátoros porszívó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

99700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Jonr ED12 egy 3-az-1-ben készülék, amely egyesíti a porszívózás, felmosás és tisztítás funkcióit. A porszívó 200 wattos teljesítményt kínál, 2600 mAh akkumulátorkapacitással és két üzemmóddal rendelkezik. A 850 ml-es tiszta víz tartály és a 450 ml-es szennyezett víz tartály lehetővé teszi a hosszú távú tisztítást gyakori töltés és ürítés nélkül. Automatikus kefetisztítási funkciójával a Jonr ED12 biztosítja a legmagasabb szintű higiéniát.

3-az-1-ben porszívó
A Jonr ED12 lehetővé teszi a porszívózást, felmosást és feltörlést egyszerre, így hatékonyan eltávolít bármilyen szennyeződést. Az erős motor garantálja még a makacs foltok eltávolítását is. A készülék akár 6 mm távolságra is elér a szélétől, így biztos lehet benne, hogy minden szennyeződést eltávolít.

Intelligens vízszabályozó rendszer
Intelligens Vízszabályozó Rendszerének köszönhetően a Jonr ED12 porszívó optimális felületnedvesítést biztosít anélkül, hogy túl nedvesítene, ami hatékony tisztítást jelent anélkül, hogy kárt tenne az érzékeny padlókban. A készülék 40 egyenletesen elhelyezett vízkivezetővel rendelkezik, hogy tökéletes felületnedvesítést biztosítson.

Tágas tartályok
A tiszta vizet a szennyezett víztől elválasztó rendszer friss tisztítást tesz lehetővé másodlagos szennyezés nélkül. A Jonr ED12 két tartályt használ - egy 850 ml-es tiszta víz tartályt és egy 450 ml-es szennyezett víz tartályt, lehetővé téve a hosszabb tisztítást gyakori töltés és ürítés nélkül.

Gondosan kidolgozott megoldások
A sűrűn elhelyezett fésűfogak és a kaparócsík hatékonyan megakadályozzák a szőr kefére való tekeredését, biztosítva a zavartalan működést. A Jonr ED12 automatikus kefetisztító funkcióval is rendelkezik - egy gombnyomással a kefe alaposan megtisztul, és a készülék készen áll a következő használatra.

Hosszú üzemidő
A készülék az Auto módban akár 30 percig, Max módban pedig akár 22 percig működhet. Kapacitív akkumulátorának (2600 mAh) köszönhetően hosszú működésre képes anélkül, hogy gyakran kellene tölteni. Az akkumulátor újratöltése körülbelül 3,5 órát vesz igénybe.

Könnyű kialakítás
A Jonr ED12 porszívó súlya nem haladja meg a 3,63 kg-ot, ami megkönnyíti a szállítást és a manőverezést. A vezeték nélküli kialakítás lehetővé teszi, hogy szabadon mozogjon a házban anélkül, hogy korlátozna a vezeték hossza. A mellékelt dokkolóállomás nemcsak a porszívó töltésére szolgál, hanem a készülék és az összes tartozék kényelmes tárolását is biztosítja.

Tartalmazza:
- Jonr ED12 nedves és száraz akkumulátoros porszívó
- Fogantyú
- Fogantyú hosszabbító
- Tiszta víz tartály
- Töltőalap
- Tisztító kefe
- Tisztító tabletták
- Szűrő
- Hengerkefe
- Felhasználói kézikönyv

Gyártó: Jonr
Modell: ED12
Teljesítmény: 200 W
Akkumulátor kapacitása: 2600 mAh
Szívóerő: ≥12AW (Auto mód), ≥16AW (Max mód)
Szívónyomás: ≥6.0kpa (Auto mód), ≥7.0kpa (Max mód)
Tiszta víz tartály kapacitása: 850 ml
Szennyezett víz tartály kapacitása: 450 ml
Maximális működési idő: 30 perc (Auto mód), 22 perc (Max mód)
Töltési idő: ≤ 3.5 óra
Szűrő: HEPA
Súly: 3.63 kg
Zajszint: ≤ 75 dBA (Max mód)
Öntisztító funkció: hideg víz
Jellemzők: 40 egyenletesen elhelyezett vízkivezető, egyoldalas hengerkefe kialakítás, nagy kapacitású víztartály, könnyű kialakítás, egygombos öntisztító működés

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett