Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6955578040801 Márka: Deerma

Deerma DEM-VX20W álló porszívó mop funkcióval


Cikkszám: DEM-VX20W | EAN/Vonalkód: 6955578040801 | Márka: Deerma

Deerma DEM-VX20W álló porszívó mop funkcióval


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

80700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Deerma DEM-VX20W álló porszívó nemcsak a padlókat porszívózza fel, hanem alaposan fel is mossa azokat. Kettős keféinek és 420 W teljesítményének köszönhetően tökéletesen megbirkózik a makacs szennyeződésekkel, IPX4-es vízállósága pedig lehetővé teszi a fürdőszobai használatot is. A készülék különálló tartályokkal rendelkezik a tiszta és piszkos víz számára, és öntisztító funkcióval is ellátott, így Önnek nem kell ezzel foglalkoznia!

Kettős kefe:
Élvezze a makulátlanul tiszta padlót. A porszívó egy speciálisan tervezett szögletes kefével van felszerelve, amely két hengerrel együtt percenként akár 900-szor is forog. Ezenkívül egy erős motorral rendelkezik, amely akár 6000 fordulat/perc sebességgel működik. Ennek eredményeként a készülék hatékonyan tisztítja a különböző felületeket és eltávolítja a legmakacsabb szennyeződéseket is.

Képes kezelni a szennyeződéseket:
Kifolyt gyümölcslé, makacs foltok, por - a Deerma DEM-VX20W porszívó segítségével könnyedén megszabadulhat ezektől és számos más szennyeződéstől. A készülék elülső kefehengere alaposan felmossa a padlót, míg a hátsó kefehenger áttörli azt, megelőzve a csíkokat és foltokat. Ráadásul a porszívó két független csatornája úgy lett kialakítva, hogy egyidejűleg távolítsa el a nedves és száraz szennyeződéseket. Mindez még nagyobb tisztítási hatékonyságot eredményez.

Az Ön kényelméért:
Tapasztalja meg, hogy a tisztítás nem igényel sok erőfeszítést. A DEM-VX20W porszívó keféje 2-irányú meghajtással van felszerelve, ami jelentősen megkönnyíti a manőverezést és a nehezen elérhető sarkok porszívózását. Emellett a hosszú, 5 méteres kábel szabadságot biztosít a mozgásban, és a mellékelt talp lehetővé teszi a kényelmes tárolást. A készülék laminált szűrővel is rendelkezik, ami megakadályozza a másodlagos szennyeződést.

Automatikus tisztítás:
Nem kell többé saját kezűleg tisztítania a porszívó keféjét vagy pazarolnia az idejét erre. A Deerma DEM-VX20W ezt megteszi Ön helyett! A készülék vízkeringető rendszert használ, hogy egyidejűleg mossa fel a padlót és tisztítsa a hengereit. Így nem kell aggódnia amiatt, hogy a szennyeződés visszakerül a frissen mosott felületre! Miután befejezte a tisztítást, helyezze a porszívót a bázistalpra és kapcsolja be az öntisztító funkciót, hogy automatikusan tisztítsa meg a kefét és a csövet.

Átgondolt kefe kialakítás:
A kefe integrált kialakítása megkönnyíti mindkét henger egyidejű cseréjét, ha szükséges. Emellett elég puha és kíméletes ahhoz, hogy ne okozzon kárt a tisztított padlókban. Nem kell aggódnia a csempe vagy parketta karcolódása miatt!

Tisztaság az egész házban:
A DEM-VX20W lehetővé teszi, hogy egyszerre porszívózza, dörzsölje és mossa fel az otthona padlóit - mindezt anélkül, hogy kiegészítőket kellene cserélnie. Mostantól csak egy készülékre van szüksége a teljes tisztaság érdekében! Segítségével könnyedén eltávolíthatja a port és a morzsákat a nappaliban, az italfoltokat és az ételmaradékokat a konyhában, valamint a hajat és a kifolyt vizet a fürdőszobában.

Két víztartály:
A porszívó két víztartállyal van felszerelve - az egyik a tiszta víz számára (500 ml), a másik pedig a piszkos víz számára (600 ml). Elég nagyok ahhoz, hogy az egész ház padlóit könnyedén megtisztítsa anélkül, hogy gyakran kellene üríteni vagy újratölteni őket! A használt megoldásnak köszönhetően nem kell aggódnia amiatt, hogy a szennyeződés visszakerül a frissen tisztított padlóra.

Hangüzenetek:
A porszívó használata most még egyszerűbbé válik. A DEM-VX20W támogatja a hangüzenet funkciót, így azonnal tájékoztatja Önt a kiválasztott üzemmódról vagy az automatikus tisztítás megkezdéséről. Emlékeztetni fogja Önt a piszkos víztartály kiürítésére is. Mostantól már nem kell mindezt magának észben tartania!

A csomag tartalma:
- Porszívó
- Fogantyú
- Talp
- Tisztítókefe
- Felhasználói kézikönyv

Gyártó: Deerma
Modell: DEM-VX20
Teljesítmény: 420 W
Névleges frekvencia: 50 Hz
Névleges feszültség: 220 V
Tiszta víztartály kapacitása: 500 ml
Piszkos víztartály kapacitása: 600 ml
Méretek: 1165 x 272 x 380 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett