Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6955578044427 Márka: Deerma

Deerma Dust Mite Porszívó DEM-CM980W


Cikkszám: DEM-CM980W | EAN/Vonalkód: 6955578044427 | Márka: Deerma

Deerma Dust Mite Porszívó DEM-CM980W


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

30200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Deerma DEM-CM980W kézi porszívó.
A Deerma DEM-CM980W kézi porszívó egy 4 lépcsős tisztítórendszert használ, amely lehetővé teszi a poratkák és a por hatékony eltávolítását. A készülék két 0,6 literes tartállyal van felszerelve és folyamatos szívóerőt biztosít, ami ≥13kPa. Most minden textil felületet átfogóan tisztíthat, élvezve a magas szintű higiéniát és kényelmet.

Öt lépcsős ciklon szűrőrendszer
A fejlett öt lépcsős ciklon szűrőrendszer mély levegőtisztítást biztosít. Ennek eredményeként a készülék hatékonyan szűri a port és a káros anyagokat rétegenként. A méhsejt szűrők megfogják a nagyobb részecskéket, míg a sűrű pamut szűrő megszünteti a kellemetlen szagokat a friss, tiszta levegőért. Gondoskodjon a légutairól és felejtse el a másodlagos szennyezőanyagokat!

Megbízható mindennapi használatra
A készülék négy tisztítási szakaszt kínál. Az UV-C megvilágítás elpusztítja a poratkákat és a baktériumokat, a 60°C-os fűtés csökkenti azok aktivitását, a magas rezgés (12 600 lökés percenként) hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket, és a 13 kPa-ig terjedő szívóerő azonnal beszívja a port és az atkákat. Ennek eredményeként a készülék kielégítő eredményeket nyújt, miközben viszonylag alacsony zajt generál, ami nem haladja meg a 80 dB-t.

Intuitív és kényelmes működtetés
Kompakt, ergonomikus kialakításának (268 x 212 x 286 mm) és alacsony súlyának köszönhetően kényelmesen hordhatja és manőverezheti a készüléket. Egy gomb a fogantyún lehetővé teszi a tisztítás gyors elindítását egyetlen mozdulattal. A kiegyensúlyozott súlypont miatt a porszívó tökéletesen illeszkedik a matracára.

UV-C technológia
Az UV-C lámpa hatékonyan elpusztítja a baktériumokat és a poratkákat, biztosítva a magas szintű tisztaságot. A készülék egy biztonsági érzékelőt használ, amely automatikusan kikapcsolja az UV fényt, amikor nincs kapcsolatban a tisztítandó felülettel. Az alkalmazott funkció védi a bőrt és a felhasználókat a káros UV sugárzástól, növelve a biztonságot a használat során.

Modern porgyűjtő rendszer
A bal oldali tartály felelős a por és a poratkák szétválasztásáért, így a szűrő védve van a dugulástól, amely megakadályozza a szívóerő megszakítását. A jobb oldali tartály szűri a levegőt, hatékonyan eltávolítva a finom részecskéket és megakadályozva a másodlagos szennyeződést. Az átlátszó kialakítás megkönnyíti a tartályok tartalmának figyelemmel kísérését, megkönnyítve a használatot és lehetővé téve a tisztítás hatékonyságának valós idejű nyomon követését.

Átgondolt tervezési részletek
A Deerma DEM-CM980W porszívó minden alkatrészét gondosan tervezték. A mechanikus fogantyú kényelmet és energiatakarítást szem előtt tartva készült, és a simán gördülő görgők biztosítják, hogy a készülék könnyedén és erőfeszítés nélkül mozogjon a felületeken. A Deerma segítségével az átfogó tisztítás nem igényel küldeményt!

A csomag tartalma:
- Deerma DEM-CM980W kézi porszívó.
- Használati útmutató

Gyártó: Deerma
Modell: DEM-CM980W
Por tartály kapacitása: 0,6 l
Névleges feszültség: 220V-240V~
Névleges frekvencia: 50Hz-60Hz
Névleges teljesítmény: 450 W
Zajszint: 80 dB (A)
Szívóerő: ≥13kPa
Termék méretei: 268 x 212 x 286 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett