Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6946499308798 Márka: JIMMY

JIMMY JV53 Lite Vezeték nélküli rúdporszívó


Cikkszám: JV53 Lite | EAN/Vonalkód: 6946499308798 | Márka: JIMMY

JIMMY JV53 Lite Vezeték nélküli rúdporszívó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

78800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

JIMMY JV53 Lite Vezeték nélküli rúdporszívó
A Jimmy JV53 Lite egy könnyen használható, ergonomikus vezeték nélküli porszívó 125 AW szívóteljesítménnyel a kivételes hatékonyság érdekében. A készletben található további kefék segítségével az egész lakást alaposan kitakarítja, a modern szűrőrendszer pedig segít megnyerni az allergének elleni küzdelmet. A készülék akár 45 percig is üzemelhet teljes feltöltéssel, így könnyedén felporszívózhatja az egész házat. A Jimmy márka a Xiaomi ökoszisztéma része.

Meglepi teljesítményével
A 100 000 percenkénti fordulatszámmal működő szénkefe nélküli motor garantálja a készülék nagy teljesítményét. Ezenkívül a szabadalmaztatott ciklonos technológia hozzájárul a szívóerőhöz, és megakadályozza a porszívó eltömődését. A port, a morzsákat és a hajat pillanatok alatt felszívja. Mindez biztosítja, hogy a legmakacsabb szennyeződések se tudjanak ellenállni a JV53 Lite-nak.

Alaposan felporszívózza a padlót
A padlókefét úgy tervezték, hogy csökkentse a haj összegabalyodásának kockázatát. 55 mm átmérőjű szára puha és kemény sörtékkel is rendelkezik - így alkalmas mind a finom porszemcsék, mind a nagyobb törmelékek, morzsák tisztítására. A kefe számos padlón jól működik, a laminálttól a szőnyegig.

Válasszon több cserélhető kefe közül
Ez a készlet több cserélhető kefét tartalmaz, amelyek segítenek a tisztításban. A réskefe megkönnyíti a kanapék és fotelek szűk helyeinek porszívózását. A 2 az 1-ben kefével pedig felporszívózhatja a bútorok felületét.

Felejtse el az allergéneket
A HEPA szűrő a porrészecskék akár 99,97%-át elnyeli. Még a mikroszkopikus részecskék ellen is hatékonynak bizonyul. Ezenkívül kettős ciklonos rendszerrel is fel van szerelve, amely hatékonyan elválasztja a szennyeződések akár 99%-át a levegőtől. A Jimmy JV53 Lite ezért nélkülözhetetlen eszköznek bizonyulhat az allergiában szenvedők számára. A por és egyéb allergének hatékony szűrésével barátságos, tiszta és biztonságos környezetet teremt otthonában.

Porszívózza fel az egész otthonát egyetlen töltéssel
A 6 cellás 2500 mAh-s akkumulátor felelős a JV53 Lite hosszú üzemidejéért. A készülék egy feltöltéssel akár 45 percig is üzemelhet, ami 350 m² összterületű padlók alapos felporszívózásához elegendő. Lehetőség van az akkumulátor leválasztására és cseréjére is - ez meghosszabbítja a porszívó élettartamát.

Az Ön kényelmét szolgálja
A porszívó mindössze 1,46 kg súlyú, ami a vezeték nélküli kialakítással kombinálva lehetővé teszi a kényelmes tisztítást. A rövid vezeték nem korlátozza Önt – könnyedén magával viheti a JV53 Lite-ot, ahol csak szüksége van rá. A portartály kiürítéséhez csak nyomja meg a gombot – így korlátozza a szennyeződésekkel való érintkezést. A készülék emellett ergonomikus is – a 65°-os dőlésszög tehermentesíti az izmokat, és kényelmes porszívózást tesz lehetővé.

A csomag tartalma:
-Porszívó x1
-Fém cső x1
-Elektromos padlókefe x1
-2 az 1-ben réskefe x1
-2 az 1-ben kefe x1
-Akkumulátor x1

Márka: Jimmy
Modell: JV53 Lite
Névleges teljesítmény (W): 425
Névleges feszültség (V): 21,6
Az akkumulátor specifikációja: 6 x 2,5 AH, 54 WH
Kézi működési idő (perc): Normál: 45, Max: 8
Működési idő kézi + elektromos padlófej (perc): Normál: 30, Max: 7
Töltési idő (h): 4-5
Szívóteljesítmény (AW): 125
Szívónyomás (Kpa): 18
Zaj (dBA): 78
Porgyűjtési módszer: Dual-clone
A portartály űrtartalma (L): 0,5
Képernyő: Nincs
Porérzékelő: Nincs
Kefehenger típusa: Puha és kemény sörték kombinációja
Bemeneti szűrő: HEPA típusú
Kivehető akkumulátor: Igen
Padlófej a haj összegabalyodásának megakadályozására: Igen
Akkumulátortöltő alap: Igen
Töltési mód: Falra szerelhető töltőtartó

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett