Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6975907030198 Márka: INSE

Vezetékes álló porszívó INSE I5


Cikkszám: 190201L | EAN/Vonalkód: 6975907030198 | Márka: INSE

Vezetékes álló porszívó INSE I5


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

31400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

INSE I5 vezetékes álló porszívó
Gondoskodjon a tiszta felületekről az INSE I5-tel. Az álló porszívó 600 watt teljesítményt és 18,000 Pa szívóerőt használ, hogy hatékonyan megbirkózzon mindenféle szennyeződéssel. A mellékelt kefék megkönnyítik a különböző típusú felületek tisztítását, és az 1 literes portartály csökkenti a kiürítés gyakoriságát. Továbbá, az 5 lépcsős szűrőrendszer hatékonyan választja el a port a levegőtől, és a készülék könnyű kialakítása lehetővé teszi függönyök vagy magas polcok kényelmes porszívózását.

Semmi szennyeződés nem marad figyelmen kívül
Por, haj, szőr, morzsák - az INSE I5 hatékonyan eltávolítja mindenféle szennyeződést. 600 W teljesítményt és 18,000 Pa szívóerőt használ. Továbbá, beépített szénkefe nélküli motorja 16,000 fordulat/perc sebességgel működik. Így biztos lehet benne, hogy alaposan eltávolítja a szennyeződést, tiszta felületet hagyva maga után.

Univerzális kefe
Az INSE I5 porszívó széles kefével van felszerelve, amellyel különböző típusú felületek tisztíthatók. Kiválóan alkalmas rövid szálú szőnyegekhez, fa padlókhoz, csempékhez stb. Továbbá, a dedikált kapcsolóval beállíthatja a kefe szálmagasságát, az igényei szerint. Ez a megoldás megakadályozza a kényes felületek karcolódását is.

Kiegészítő tartozékok mellékelve
Zavartalanul porszívózhat mindenféle felületet. A készlet több tartozékot tartalmaz, amelyeket a tisztított területnek megfelelően használhat. A réstisztító kefe megkönnyíti a nehezen elérhető felületek, például a szélek vagy a szűk rések közötti helyek porszívózását. A 2 az 1-ben kefe pedig hatékonyan és finoman távolítja el a szennyeződést a kanapéról, függönyökről, íróasztalról, légszellőzőkről stb.

Igazodik az igényeihez
Az INSE I5 porszívó nemcsak hatékony munkavégzésre, hanem kényelemre is tervezett. Könnyű kialakítása (kb. 3 kg) lehetővé teszi a magas felületek fáradtság nélküli tisztítását, és a kihúzható cső lehetővé teszi a hosszának beállítását 48-78 cm között. Így mindenki saját igényei szerint állíthatja be. Emellett a kb. 6 m hosszú kábel nem korlátozza mozgását, és a mellékelt fogantyú megkönnyíti a kefék tárolását.

Könnyedén tisztán tarthatja
Az I5 karbantartása nem jelent majd problémát. A porszívó olyan részeit, mint a szűrők és a porgyűjtő tartály, folyó víz alatt öblítheti le. Ne feledje, hogy rendszeres tisztítással meghosszabbítja a termék élettartamát és növeli hatékonyságát.

A csomag tartalma:
- porszívó
- tisztítófej
- 2 az 1-ben kefe
- tartozéktartó
- réstisztító kefe
- használati útmutató
- gyorsindítási útmutató

Model: INSE I5 Kék
Szívóerő: 18,000 Pa
Teljesítmény: 600 W
Szívási szintek: 3
Porzsák kapacitása: 1 l
Kábel hossza: kb. 6 m
Kibocsátott zaj: 70 dB
Súly: 3 kg
Tartozékok: tisztítófej, 2 az 1-ben kefe, tartozéktartó, réstisztító kefe, használati útmutató, gyorsindítási útmutató

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett