Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6925281981135 Márka: JBL

JBL Live 460NC Bluetooth Vezeték nélküli On-Ear Fejhallgató Fekete EU


Cikkszám: JBL-LIVE460-BLK | EAN/Vonalkód: 6925281981135 | Márka: JBL

JBL Live 460NC Bluetooth Vezeték nélküli On-Ear Fejhallgató Fekete EU


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

32600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Indítsd el a lejátszást, némítsd el a zavaró tényezőket. Az ön világában a kiváló hangzás elengedhetetlen, ahogyan az összpontosítás is. Tegyél tehát egy pár JBL Live 460NC fejhallgatót, és élvezd mindkettőt. A hatalmas 40 mm-es meghajtókkal felszerelt JBL Live 460NC fejhallgatók JBL Signature Soundot biztosítanak, amelyet fokozott basszus határol, így minden dal a lejátszási listákon kiemelkedik. Aktiváld az Adaptív zajszűrést, ha a figyelemre van szükséged, és a Smart Ambient funkciót, ha kapcsolatban szeretnél maradni a környezeteddel. Szükséged van egy kis segítségre a napon keresztül? Segítséget kapsz a preferált hangsegédeszközödtől a hangoddal vagy egy koppintással az fülrészen. Ha beállítottad a Hey Google funkciót, aktiváld a JBL Live 460NC funkciókat csak a hangoddal. Varázslat! Könnyű és kényelmes a párnázott fejpántnak köszönhetően, akár 50 órányi zenelejátszást élvezhetsz ANC nélkül, tökéletes sztereó hívások és egy praktikus, lecsatolható audiokábel engedi, hogy a zene szóljon akkor is, amikor az akkumulátor lemerül. Ha nem használod, a Live 460NC automatikusan szünetel és folytatja a lejátszást, amikor újra felveszed. Maradj ráállt, miközben figyelsz a JBL Live 460NC fejhallgatóval.

Jellemzők:
- JBL Signature Sound: 40 mm-es meghajtók és olyan hangzáskép, amely a világ leghíresebb helyszínein található.
- Zárd ki a zajt vagy tartsd bent. A választás a tied. Tartsd távol a zajt, és maradj összpontosítva a zenére Adaptív zajszűréssel. Az Ambient Aware technológia lehetővé teszi, hogy biztonságosan sétáljon zsúfolt utcákon, fokozva a környezeti hangokat, míg a TalkThru segítségével a zene halkul és a beszéd erősödik, így könnyedén beszélgethet a fejhallgató levétele nélkül.
- Kérj segítséget pusztán a hangod használatával: Kérj segítséget a preferált hangsegédeszközödtől a hangoddal vagy egy koppintással az fülrészen. Aktiváld ANC-t vagy Ambient Aware funkciót, ellenőrizd az akkumulátor élettartamát vagy kapcsold ki a JBL Live 460NC-t csak a hangoddal Hey Google-el. Használd az új JBL alkalmazást a preferált hangsegéded könnyű beállításához.
- Akár 50 óra akkumulátor-élettartam ANC nélkül: Hallgass két teljes napig, és élvezd a gyors újratöltést, ha ez nem elég. A Live 460NC akár 50 óra lejátszási időt biztosít ANC nélkül, akár 40 órát ANC-vel és 10 perc töltéssel 4 órát! A lecsatolható audiokábel lehetővé teszi, hogy továbbra is hallgass, még ha az akkumulátor lemerül.
- Kéz nélküli, tökéletes sztereó hívások: Maradj kapcsolatban a világoddal a fülrészen található gombokkal irányítva a hívásokat. A mikrofon technológia lehetővé teszi a tökéletes sztereó hívásokat.
- Többpontos csatlakozás: Lehetővé teszi, hogy könnyedén válts a Bluetooth® eszközeid között. Könnyedén átkapcsolhatsz a tableten lévő videóról a mobiltelefonhívásra, így sosem fogsz lemaradni egy hívásról.
- Kényelmes, szövet fejpánt: A fej köré formált szövet fejpánt és puha fülpárnák, a Live 460NC szuper kényelmes.
- Automatikus lejátszás és szünet: A zene automatikusan szünetel, amikor leveszed a fejhallgatót, és újraindul, amikor visszateszed. Nem is kell gondolkodnod róla.
- Google gyors pár: A Google által engedélyezett Fast Pair-nek köszönhetően a JBL Live 460NC azonnal csatlakozik az Android-eszközödhöz. Több eszközt is párosíthatsz egyszerűen az eszköz képernyőjének megérintésével.
- My JBL Headphones App: A fejhallgatódnak alkalmazkodnia kell hozzád, nem fordítva. A JBL Live 460NC fejhallgató hangzása és funkciói könnyen testre szabhatók a My JBL Headphones ingyenes alkalmazással: módosíthatod az EQ beállításokat, kiválaszthatod a preferált hangsegédet, beállíthatod a Smart Ambient beállításait és még sok más, az ingyenes alkalmazás letöltésével.

Műszaki Specifikációk:

- Meghajtó mérete: 40 mm-es dinamikus meghajtó
- Tápegység: 5V, 1A
- Súly: 210 g
- Akkumulátor típusa: Lítium-ion polimer (750 mAh/3,7 V)
- Töltési idő: <2 óra üres állapottól
- Zene lejátszási idő BT bekapcsolva és ANC kikapcsolva: 50 óra
- Zene lejátszási idő BT bekapcsolva és ANC bekapcsolva: Akár 40 óra
- Frekvenciatartomány: 20Hz - 20kHz
- Impedancia: 32 ohm
- Érzékenység: 96 dB SPL@1kHz/1mW
- Maximális SPL: 92 dB
- Mikrofon érzékenysége: -30 dBV@1kHz/Pa
- Bluetooth verzió: V5.0
- Bluetooth profil verzió: HFP V1.7, A2DP V1.3, AVRCP V1.6
- Bluetooth adó frekvenciatartomány: 2,402GHz - 2,48GHz
- Bluetooth adó teljesítmény: <13dBm
- Bluetooth adó moduláció: GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
- Maximális működési hőmérséklet: 45°C

A csomag tartalma:

- 1 x Live 460NC
- 1 x Audiokábel
- 1 x Type-C Töltőkábel
- 1 x Jótállás/Figyelmeztetés
- 1 x Gyors útmutató/Biztonsági lap

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett