Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108499064 Márka: 3mk Protection

iPhone 13 Pro Max Series 3mk Szilikon Tok - Fekete


Cikkszám: 3mk Silicone Case(11)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108499064 | Márka: 3mk Protection

iPhone 13 Pro Max Series 3mk Szilikon Tok - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iPhone 13 Pro Max series 3mk Szilikon Tok fekete színben. Valaha kicsúszott az iPhone 13 Pro Max a kezedből és leesett a földre? Rossz következmények, igaz? A 3mk Szilikon Tok sorozat segítséget nyújt! A magas súrlódási együtthatónak köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy a tok nem csúszik ki a kezedből, még a telefon intenzív használata közben sem. De ez még nem minden - a Szilikon Tok 100%-ig biztonságos számodra! Sima és finom szilikonból készült, további mikroszáladal, amely megvédi a telefonodat a karcolások veszélye nélkül. És ez még nem a vége - a tok rendelkezik a Nemzeti Higiéniai Intézet tanúsítványával, amely garantálja, hogy mentes a káros anyagoktól és hosszú távon is biztonságos az egészségre. A Szilikon Tok a felső polcokról származó tok - ellenáll az ütéseknek, rázkódásoknak és szennyeződéseknek. Antiadhezív és hidrofób tulajdonságainak köszönhetően egy kézmozdulattal letörölheted a por és foltok. Mi több, a Szilikon Tok megkapta a RoHS tanúsítványt, ami azt jelenti, hogy környezetbarát és nem tartalmaz nehézfémeket vagy más veszélyes anyagokat. A Szilikon Toknak köszönhetően hosszabb ideig használhatod a telefonodat anélkül, hogy gondot kellene okoznia a biztonságának. Többé nem kell félned, hogy kicsúszik a kezedből a telefon, hogy megkarcolódik, vagy hogy nehezen eltávolítható szennyeződések rendeződnek el rajta. Fektess be egy 3mk Szilikon Tokba és élvezd a telefonod biztonságát és védelmét sokáig és nyugodtan!

Specifikációk:
- Márka: 3mk
- Sorozat: 3mk Szilikon Tok
- Kompatibilitás: iPhone 13 Pro Max
- Készülék modell kódjai:
- A2484
- A2641
- A2644
- A2645
- A2643
- Szín: Fekete

A 3mk Szilikon Tok kulcsfontosságú jellemzői iPhone 13 Pro Max-hoz:
- Okostelefon biztonsága és védelme - A Szilikon Tok a legmagasabb szintű védelmet nyújtja az okostelefonodnak, így nagyobb biztonsággal használhatod.
- Tartósság és ellenállás a sérülésekre - A tok tartós szilikonból készült, amely megvédi a telefont az ütésektől, rázkódásoktól és karcolásoktól. Ezen kívül ellenáll a szennyeződéseknek, deformációknak és színváltozásoknak.
- Felhasználói kényelem - A tok magas súrlódási együtthatóval rendelkezik, amely megkönnyíti és biztonságossá teszi a fogást, a sima szilikon felület pedig kellemes tapintású.
- Minimalista és elegáns forma - A Szilikon Tok minimalista kialakítású, amely tökéletesen illeszkedik a modern trendekhez, és ugyanakkor nagyon elegáns és stílusos.
- Biztonság a felhasználó és a környezet számára - A tok rendelkezik PZH és RoHS tanúsítványokkal, ami azt jelenti, hogy biztonságos az egészségre és környezetbarát. A Szilikon Tok egy olyan termék, amelyet a biztonság és a használati kényelem szempontjából hoztak létre, és amelyet sokáig élvezhetsz.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett