Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972391287725 Márka: Gosund

IP Okos Reflektor Kamera Gosund IPC3, IP65


Cikkszám: IPC3 | EAN/Vonalkód: 6972391287725 | Márka: Gosund

IP Okos Reflektor Kamera Gosund IPC3, IP65


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

23800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wi-Fi okos kültéri kamera Gosund IPC3 reflektorral, IP65
Most még jobban gondoskodhat otthona biztonságáról. A Gosund IPC3 kültéri kamera kiváló minőségű képeket biztosít 1080p felbontásban, és mozgásérzékelővel van felszerelve - ha valaki belép az érzékelési tartományába, azonnal értesül róla. Az eszköz beépített reflektorral rendelkezik, és 3 éjjellátó módot kínál. A termék kompatibilis a Tuya Smart és a Google Assistant rendszerekkel is. Emellett IP65 besorolással rendelkezik, így nyugodtan felszerelheti kültéren is.

Magas képminőség
Tartsa kezében az irányítást, és ne hagyjon ki egyetlen részletet sem. Az IPC3 kamera támogatja a Full HD (1080p) magas felbontást, így szinte bármilyen körülmények között tiszta, részletgazdag képeket biztosít. Rendelkezésére áll 3 éjjellátó mód is - infravörös, teljes színű és intelligens. Igazítsa a készülék teljesítményét igényei szerint, és tartsa biztonságban otthonát a nap bármely szakában!

Mozgásérzékelés
A Gosundnak köszönhetően nem kell aggódnia, hogy valaki gyanúsan közeledik otthonához, és Ön nem tud róla semmit. Az IPC3 kamera reflektorral és mozgásérzékelővel van felszerelve, amely 110°-os széles érzékelési szöggel rendelkezik. Ha valaki megjelenik az érzékelési tartományában, az eszköz automatikusan felkapcsolja a fényt, fényképet készít, majd értesítést küld az Ön telefonjára. Így lesz ideje reagálni!

Kétirányú hang
A beépített hangszóró és mikrofon által a kamera lehetővé teszi a kényelmes kommunikációt a Tuya alkalmazáson keresztül. Így könnyedén megkérheti a futárt, hogy hagyja az ajtó előtt a csomagot, üdvözölheti a nem várt vendégeket, vagy megkérheti gyermekét, hogy vegye ki az ételt a mélyhűtőből.

Fejlett tervezés
Szerelje fel a kamerát kültéren gond nélkül - IP65 besorolásának köszönhetően nem fél az esőtől és a kedvezőtlen időjárási körülményektől. Az eszköz lehetőséget biztosít a rögzített felvételek kényelmes tárolására is - mentheti azokat microSD kártyára vagy a felhőbe.

Kényelmes kezelés
A kamera kompatibilis az Android és iOS rendszerekkel, így kényelmesen kezelheti okostelefonjáról vagy táblagépéről. Az eszköz számítógéppel is vezérelhető. Az IPC3 továbbá a Google Assistanttal is működik. Mostantól például néhány szóval ellenőrizheti, mi történik otthona ajtajánál!

Gyártó: Gosund
Modell: IPC3
Felbontás: Full HD 1080p
Éjjellátás: Igen
Mozgásérzékelő: Igen
Érzékelési szög: 110°
Reflektor: Igen
Kétirányú hang: Igen
Hangszóró: Igen
Mikrofon: Igen
Adattárolás: microSD kártya / felhő
Védelmi osztály: IP65
Méret: 180 x 146 x 120 mm
Kompatibilitás: Tuya Smart, Smart Life, Google Assistant

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett