Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941709230685 Márka: ZOSI

IP Kültéri Kamera ZOSI C298 WiFi Pan Tilt 6MP Dupla IP66


Cikkszám: C298 | EAN/Vonalkód: 6941709230685 | Márka: ZOSI

IP Kültéri Kamera ZOSI C298 WiFi Pan Tilt 6MP Dupla IP66


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

41500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A ZOSI C298 kültéri IP kamera ideális megoldás azok számára, akik fejlett megfigyelőrendszert keresnek. A dupla Pan Tilt technológiának köszönhetően a készülék teljes lefedettséget biztosít a területen, kiküszöbölve a holttereket - a felső, álló fej 2MP felbontást nyújt, míg az alsó, forgó fej 4MP felbontással rendelkezik. Az alkalmazott megoldás kristálytiszta képeket garantál, mind nappal, mind éjjel, jelentősen növelve a tulajdon biztonságát. Ezen kívül a külső ház IP66 vízálló, és védelmet nyújt minden időjárási körülmény ellen.

Kivételes képminőség
A ZOSI C298 kamera 2 lencsével (2.8mm és 8.0mm) van felszerelve, amelyek széles látószöget és részletes közeliket biztosítanak. Ez lehetővé teszi nagy területek megfigyelését, és fontos pontok precíz ellenőrzését. A 2560x1440 felbontás biztosítja, hogy minden részlet a legnagyobb pontossággal legyen rögzítve. A 8x zoom lehetővé teszi az objektumok kényelmes nagyítását.

Fejlett éjszakai funkciók
Az éjszakai megfigyelés soha nem volt ilyen hatékony. A kamera 4 infravörös LED-del van felszerelve, amelyek 30 méterig biztosítanak láthatóságot. Közben 2 meleg fény biztosít színes éjszakai képeket. Ennek eredményeként a teljes sötétségben is tiszta és színes képeket biztosít a ZOSI C298 kamera, ami elengedhetetlen a behatolók azonosításához.

Intelligens követés és értesítések
A ZOSI C298 automatikus követési funkciót kínál emberek és járművek számára. Így mindig tudni fogod, ki mozog az ingatlanod körül. Az intelligens push értesítések és e-mail figyelmeztetések minden gyanús mozgásról tájékoztatnak, lehetővé téve az azonnali reagálást.

További biztonsági funkciók
A kamera riasztó szirénával és fényes figyelmeztető lámpákkal van felszerelve, amelyek elriaszthatják a potenciális behatolókat. A kétirányú hangkommunikáció lehetővé teszi a kommunikációt a készülék hatókörében lévő emberekkel, tovább növelve a biztonságot. Az alkalmazott megoldás lehetővé teszi a nem kívánt vendégek biztonságos távolságból történő elriasztását.

Gondtalan adat tárolás
A C298 három adat tárolási lehetőséget kínál - lehetőség van akár 128GB-os (nem tartozék) Micro SD kártya használatára, interoperabilitás a ZOSI NVR-rel a 24/7 felvételekhez, valamint egy felhő lehetőség 30 napos ingyenes próbaidőszakkal. Te döntesz, hogyan és hol kerülnek tárolásra a felvételek.

A csomag tartalma:
- ZOSI C298 kültéri kamera
- Tápegység
- Szerelőkonzol
- Rögzítőcsavarok
- Vízálló sapka
- Figyelmeztető matrica
- Felhasználói kézikönyv

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett