Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6974772422732 Márka: Botslab

360° Beltéri WiFi Kamera Botslab 3C Pro C224 3MP


Cikkszám: C224 | EAN/Vonalkód: 6974772422732 | Márka: Botslab

360° Beltéri WiFi Kamera Botslab 3C Pro C224 3MP


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

28100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Botslab 3C Pro C224 8MP forgatható WiFi beltéri kamera.

Ismerje meg a Botslab C224 innovatív biztonsági kamerát, amely kiváló 4K 8MP képminőséget kínál, így minden részletet rögzíthet. Az F1.6 rekesszel még gyenge fényviszonyok között is tiszta felvételeket készít. A 2,4 GHz Wi-Fi és Wi-Fi 6 vezeték nélküli kapcsolat stabilitást és sebességet garantál. A kamera kompatibilis az Amazon Alexával, a Google Assistanttal és az IFTTT-vel, így könnyen vezérelhető és integrálható más okos otthoni eszközökkel.

Átfogó megfigyelési funkciók
A Botslab C224 kamera teljes 360°-os vízszintes és 156°-os függőleges látómezőt kínál, így otthona minden sarkát megfigyelheti. Az intelligens funkciók, mint az objektumkövetés, a mozgásérzékelés, a baba sírásának észlelése és az arcfelismerés, a legmagasabb szintű védelmet és precíz megfigyelést biztosítanak. Emellett a veszélyérzékelés és a virtuális biztonsági zóna beállításai egy újabb védelmi réteget nyújtanak, valós időben figyelmeztetve az esetleges zavaró eseményekre.

Tárolás és hozzáférés a felvételekhez
A felvételekhez egy microSD kártyával, amely akár 256 GB kapacitású is lehet, vagy a Botslab felhőben való tárolással hozzáférhet, így soha nem veszi el a fontos pillanatokat. A Botslab felhő egyéves próbaidőszaka lehetővé teszi a 7 napos tárolást 5 másodperces mozgás-érzékelt felvételekkel, 5 perces szünetekkel a felvételek között, ideális azok számára, akik biztonságos, hosszú távú tárolást igényelnek. Egy adatvédelmi funkció lehetővé teszi, hogy a kamera lencsét automatikusan lefedje bizonyos időpontokban vagy amikor belép az otthonába (ez a funkció csak iOS-en elérhető), így nyugalmat biztosítva. Az említett mód bekapcsolási idejét is ütemezheti.

Könnyű használat és integráció
A Botslab C224 kamera gyors párosítást biztosít az okostelefonjával és egyszerű beállítást, így azonnal használhatja annak képességeit. A kétirányú audiofunkcióval beszélgethet szeretteivel még akkor is, ha távol van otthonától. A rugalmas telepítési lehetőségekkel, mint például a mennyezetre szerelés vagy pulttopra helyezés, választható, hol szeretné installálni.

Okos vezérlés és azonnali értesítések
A kamera gesztusos vagy egyérintéses vezérlésével a napi használat egyszerűbbé válik, és a házbiztonság kezelése intuitív. A Botslab C224 azonnal értesíti Önt, amikor a családtagok vagy háziállatok elhagyják biztonságos területüket, és felismeri az ismeretlen embereket. Az Amazon Alexa, a Google Assistant és az IFTTT integráció lehetővé teszi a kamera teljes testreszabását életmódjához igazítva, így távolról kezelheti az összes kamera funkciót.

Tartozékok
- Beltéri kamera
- Tápegység
- USB kábel
- Szerelőkeret
- Szerelési sablon
- Kezelési útmutató
- Csavarok x2
- Fali dugók x2
- Csavarkulcs

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett