Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6975907030037 Márka: INSE

INSE S10 vezeték nélküli álló porszívó


Cikkszám: 220906P | EAN/Vonalkód: 6975907030037 | Márka: INSE

INSE S10 vezeték nélküli álló porszívó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

55400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az INSE S10 lehetővé teszi, hogy tisztán tartsa otthonát. A porszívó LED-világítású kefével rendelkezik, amely megkönnyíti a por eltávolítását. A 26 000 Pa szívóerő alaposan felszedi a szennyeződéseket, és az erős akkumulátor akár 50 perc üzemidőt is biztosít. Emellett három üzemmód közül választhat, és a porszívó könnyű kialakítása (3,9 kg) kényelmes használatot biztosít. A készlet további keféket is tartalmaz.

3 működési mód
Az INSE S10 működését saját igényeihez igazíthatja. A porszívó három üzemmódot kínál: Mélytisztító, Kényelmes és Eco. Ezenfelül a készülék emlékszik az utoljára használt módra. Terméknek egy dedikált kapcsolója is van, amellyel zárolhatja a módot - így nem kell folyamatosan nyomnia a gombot a takarítás közben. Ez segít elkerülni a fáradtság és az ujjmegterhelés érzését.

Szabaduljon meg a portól és szennyeződésektől
A porszívó 26 000 Pa szívóerőt és 350 watt teljesítményt kínál. Ez hatékony tisztítást biztosít. Emellett a kefe nélküli motor hatékony működést biztosít és meghosszabbítja a készülék élettartamát. Továbbá, a 6 lépcsős szűrőrendszer hatékonyan választja el a levegőtől a szennyeződéseket, az akár 0,3 mikron méretű részecskékig.

Alapos tisztítás
A készülék LED-világítású kefével rendelkezik, amely lehetővé teszi az alapos tisztítást a bútorok alatti sötét területeken is. Emellett a V-alakú kialakítás meggátolja a hajszálak beakadását. Ráadásul, a rugalmas kialakításának köszönhetően kényelmesen manőverezhet vele - oldalirányban 150°-ban, előre-hátra pedig 90°-ban forgatható.

Két kefe tartozékként
Az INSE S10 segítségével otthona ragyogóan tiszta lesz. A készletben különböző felületek tisztítására szolgáló tartozékok találhatók. A réstisztító kefe hasznos lesz a bútorok közötti szűk helyek porszívózásakor, és a 2 az 1-ben kefe alkalmas a kanapé és az autókárpit tisztítására.

Átgondolt kialakítás
A porszívó nem generál sok zajt - mindössze 70 dB, így használhatja anélkül, hogy zavarná családtagjait. Emellett, a portartály 1,2 literes kapacitásával ritkán kell üríteni. A tárolást pedig a mellékelt fali konzol könnyíti meg.

A csomag tartalma:
- Porszívó
- Fali konzol
- Tápellátás
- Újratölthető akkumulátor
- 2 az 1-ben kefe
- Réstisztító kefe
- Felhasználói kézikönyv
- Gyors üzembe helyezési útmutató

Modell: INSE S10
Szívóerő: 26 000 Pa
Teljesítmény: 350 W
Szívási szintek: 3
Üzemidő: akár 50 perc
Portartály kapacitás: 1,2 l
Akkumulátor kapacitás: 2200 mAh
Töltési idő: kb. 4,5 óra
Zajszint: 70 dB
Súly: 3,9 kg
Szűrő típusa: HEPA H11

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett