Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6955578043666 Márka: Deerma

Deerma DEM-T30W álló vezeték nélküli porszívó


Cikkszám: DEM-T30W Station | EAN/Vonalkód: 6955578043666 | Márka: Deerma

Deerma DEM-T30W álló vezeték nélküli porszívó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

116800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Deerma DEM-T30W álló vezeték nélküli porszívó
A Deerma DEM-T30W egy álló, vezeték nélküli szívóporszívó optikai porérzékelő fénnyel, amely lehetővé teszi, hogy a legapróbb port is észrevedd. Ezen kívül innovatív ürítőállomással van felszerelve, ami kiküszöböli a szennyeződéssel való érintkezés szükségességét. A készülék szívóereje 23kPa, amivel hatékonyan megszabadulhatsz a részecskéktől, így tiszta padlót élvezhetsz. A kilenckónuszos szűrő rendszer azonnal elválasztja a port a levegőtől. A készlet tartalmaz egy szívófejet, amely ecsettel végződik, amely például az autó tisztítására vagy függönyök porszívózására használható. A takarítás befejeztével csak egy gombot kell megnyomnod a portartály tisztításához.

Multifunkcionalitás
A porszívó hosszú csővel és elektromos padlófejjel érkezik, amely befelé söpri a törmeléket, és nagyszerűen használható nagy területek porszívózásához. Amikor precízióra van szükség, mind a rúd, mind az elektromos fej eltávolítható, és helyettesíthető egy ecsetes résfejjel, amellyel pontosabban manőverezhetsz és bejuthatsz olyan résekbe, mint például az autódban.

Optikai lámpa
Sötétebb helyiségekben a porrészecskék gyakran láthatatlanok maradnak. Ezért a Deerma DEM-T30W porszívó elektromos keféje zöld optikai lámpával van felszerelve, ami megkönnyíti a takarítást gyengén megvilágított helyeken. Így a készülék segít elkerülni a por és poratka allergiát.

Magas szívóerő
A készülék hatékonysága 240W, 8000 fordulat percenként, és 23kPa szívóerővel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy hatékonyan szívja be a szennyeződéseket a porszívóba, időt megtakarítva, amit pihenésre vagy személyes fejlődésre fordíthatsz. Az újonnan telepített kefe a porszívóban egy festőhengerre hasonlít, puha és kemény szálakat használ, amelyek lehetővé teszik, hogy anélkül tisztítsd a réseket, hogy megkarcolnád a padlót.

Felejtsd el a kábeleket
A Dreema DEM-T30W porszívó szabadságot biztosít a takarítás során anélkül, hogy aggódnod kellene a kábel hosszúsága miatt. Ezzel a vezeték nélküli porszívóval szabadon mozoghatsz korlátozások nélkül! A 2500mAh akkumulátor 45 perc takarítást biztosít. A töltéshez 5,5 óra szükséges.

Porkonténer és ürítőállomás
A porkonténer maximális kapacitása 0.56 liter, így nem kell gyakran tisztítani. Az átlátszó anyag lehetővé teszi, hogy mindig láthasd, ha a porszívó véletlenül valami fontosat szívott fel. A Deerma DEM-T30W állomással azonban nem kell érintkezésbe lépned a szennyeződésekkel! Innovatív alapállomással van felszerelve, amely üríti a porkonténert anélkül, hogy részt vennél a folyamatban. Ezáltal a teljes állomás tisztítási folyamata higiénikusabbá és élvezetesebbé válik.

A készlet tartalma:
- Porszívó
- Ürítőállomás
- Porszívó cső
- Résfej
- Elektromos padlófej
- Tároló fogantyú
- Helyezési matrica
- Csavar x 2
- Fali dübelek x 2
- Kézikönyv

Márka: Deerma
Modell: DEM-T30W
Teljesítmény: 240W
Töltőfeszültség: 26V
Töltő intenzitás: 0.5V
Működési feszültség: 21.6V
Elektromos kefe motor sebesség: 8000RPM
Működési idő: 45 perc
Akkumulátor kapacitása: 2500mAh
Töltési idő: 5,5 óra
Szívóerő: 23kPa
Porkonténer kapacitása: 0.35L (hasznos), 0.56L (maximális)

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett