Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6975092686163 Márka: iCarer

iCarer Oil Wax Wallet 2in1 iPhone 14 Pro Max bőrtok Anti-RFID barna (WMI14220724-TN)


Cikkszám: WMI14220724-TN | EAN/Vonalkód: 6975092686163 | Márka: iCarer

iCarer Oil Wax Wallet 2in1 iPhone 14 Pro Max bőrtok Anti-RFID barna (WMI14220724-TN)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iCarer Oil Wax Wallet Case 2in1 Telefontok Anti-RFID Fliptok Mi lenne, ha olyan egyedi GSM kiegészítőket választanál, amelyek az idő múlásával változnak anélkül, hogy veszítenének a minőségükből? Válassz az iCarer bőrből készült okostelefon tokjai közül - divatos és időtálló darabok. Egyediségüket a természetes bőr használata adja. Az idővel sajátos módon változó tok igazán egyedi stílust kölcsönöz számodra. Masszív védelem a sérülések ellen, precíz illeszkedés és kényelmes vezetéknélküli töltési lehetőség (a tok eltávolítása nélkül!) további előnyei ennek a kiegészítőnek. A bőrréteg alatt olyan anyag található, amely blokkolja az RFID jelet. Ez megvédi a pénzt a számláról történő lopástól, amit a kis fizetési terminálok használatával követhetnek el. A legfontosabb előnyök:- Védelem a lopás ellen - a tok belsejében található egy Anti-RFID szűrővel ellátott réteg, amely megvédi az érintés nélküli kártyákat a számláról történő pénzlopástól.
- Stílusos kialakítás - egy elegáns megjelenésű praktikus tok, amely bármilyen helyzetben megállja a helyét. Legyen az üzleti ebéd vagy mindennapi otthoni használat.
- Tartósság és szilárdság - a tok kellemes tapintású természetes bőrből készült.
- Teljes védelem - a tok kompakt kialakítása miatt a telefon tökéletesen védve van a mechanikai sérülésektől és a szennyeződésektől.
- Tökéletes illeszkedés - a tok alakja összhangban van a telefon felépítésével.
- Precíz kivágások - a praktikus kivágásoknak köszönhetően a lencséhez és más eszközelemekhez való hozzáférés korlátozás nélküli.
- Mágneses zár - a tok kényelmes nyitása.
- Eltávolítható ház - a hátsó borítást könnyen el lehet távolítani.

Megjegyzés - a természetes bőr egyedi jellege miatt minden tok kissé eltérhet a fotókon bemutatott modelltől. Valódi bőr Az iCarer tok 100%-ban valódi marhabőrből készült, fényes, polírozott textúrával. Teljes védelmet nyújt a készüléknek. Tökéletesen illeszkedik hozzá, védi a kopástól és a karcolásoktól. Érintés nélküli fizetési kártyák védelme A tok belsejében olyan anyagot használnak, amely blokkolja az RFID jelet. Ennek köszönhetően senki sem lopja el a pénzedet azzal, hogy a rejtett terminált a zsebedhez vagy táskádhoz közelíti, amelyben a telefonodat hordod. Két részből álló kialakítás A tok egy 2 az 1-ben termék. Szolgálhat fliptokként és hagyományos hátsó toként. Mindkét rész mágnesesen kapcsolódik egymáshoz. Könnyedén szétválaszthatod őket, amikor szükséges. Stílusos kialakítás A tok elegáns dizájnnal rendelkezik, amely bármilyen helyzetben megállja a helyét. Nem számít, hogy üzleti találkozón vagy egyszerű társalgáson veszel részt. Tartós és masszív Az eszköz kellemes tapintású természetes bőrből készült, belső része pedig ütésálló TPU bevonattal van erősítve. Teljes védelem A tok zárt kialakítása miatt a telefon tökéletesen védve van minden oldalról. Állvány funkció A tok összehajtható, így praktikus állványt képez. Ideális filmnézéshez vagy képek megtekintéséhez. Praktikus zsebek A fedél belsejében praktikus zsebek találhatók hitelkártyákhoz, azonosítókártyákhoz vagy bankjegyekhez. Emelt élek Az enyhén emelt szélek további védelmet nyújtanak a képernyőnek és a kamerának. Integrált gombok Megakadályozzák, hogy bármilyen szennyeződés bejusson a fedő alá. Precíz kivágások Könnyű hozzáférést biztosítanak minden szükséges porthoz.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett