Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339089092 Márka: BMW

Case BMW BMHMP14X22RPSR iPhone 14 Pro Max 6.7" Burgundy/burgundy Leather Seats Pattern MagSafe tok


Cikkszám: BMW000584-0 | EAN/Vonalkód: 3666339089092 | Márka: BMW

Case BMW BMHMP14X22RPSR iPhone 14 Pro Max 6.7" Burgundy/burgundy Leather Seats Pattern MagSafe tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az ideális eset a BMW márka rajongóinak, amelynek köszönhetően iPhone-juk még különlegesebb lesz. Egy stílusos és elegáns tok, mely tartós, kiváló minőségű anyagokból készült, és azok számára lett tervezve, akik nemcsak az elegáns megjelenést, hanem telefonjuk védelmét is nagyra értékelik.

A tok külső rétege kiváló minőségű sima, dombornyomott és perforált bőrrel van borítva – ez a kombináció elegáns és divatos megjelenést kölcsönöz neki. A hátlap héja erős poliuretánból készült, ami növeli az ütésállóságot és megvédi a telefont az esetleges károsodásoktól. A rugalmas oldalok jól illeszkednek a telefonhoz, ami biztos fogást tesz lehetővé a kézben.

A tok rendelkezik minden szükséges kivágással a portokhoz és integrált gombokkal, így nem okoz akadályt a készülék mindennapi használatában. Az enyhén megemelt külső szélek védik a telefon képernyőjét a károsodásoktól, és a kamera lencséje körül megemelt külső szélek megakadályozzák az optika törését vagy karcolódását. A tok egy mágneses gyűrűvel van ellátva, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel a gyors és egyszerű töltés érdekében.

A Leather Seats Pattern kollekció tokjai nagyszerű választást jelentenek minden BMW-rajongó számára, akik értékelik az exkluzív megjelenést.

Termék BMW licenccel gyártva

Kollekció: Leather Seats Pattern MagSafe
Típus: Hardcase
Anyag: PU / ökológiai bőr
Szín: Bordó
Kompatibilitás: iPhone 14 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett